VI VED, hvem der vinder EM… GØR DU?

OPRÅB! Til alle fodboldfans… Så er det nu, det længeventede EM løber af stablen. Stemningen opbygges, og spændingen stiger. Følg med live, og find vinderen sammen med ROOMBerto Carlos.

Der er kickoff fredag d. 11/6 2021, og vi er beærede over, at have fået den superintelligente ROOMBerto i7 Carlos til at forudsige kampresultatet. Med brug af sine specielle evner såsom: smart-mapping, geolokations-bevidsthed og vSlam-navigation, vil ROOMBerto i7 præcis kl. 12:00 på alle kampdage udnævne vinderen af dagens udvalgte kamp.

Robotteknologien er indiskutabelt intelligent, og gør livet lettere for os. Nu udfordrer vi dens synske evner, og du kan følge med på forreste række. Så på med foldboldtøjet og klaphatten, og følg med live på Facebook og Instagram allerede fra d. 12/6, kl. 12:00, hvor Danmark møder Finland, i hvad vi er sikre på, bliver et brag af en spændende kamp.

Læn dig trygt tilbage i sofaen med benene oppe og popcorn i favnen. ROOMBerto Carlos forudsiger kampresultatet, og iRobot Roomba i7 klarer popcornene på gulvet foran sofaen, og nåh ja resten af støvsugningen – mens du nyder EM.

iRobot – Tid til dig!

Pssssttt – kan du ikke vente? Se vores teaser allerede i dag

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

26. maj 2021

Den kan det, ingen andre kan…

Som den eneste på markedet, kan iRobot Roomba i7/i7+ rengøre bestemte navngivne zoner via stemmestyring eller iRobot Home-app. Så snart snavset opstår, beder du blot Roomba i7/i7+ støvsuge præcis dér. Altid rene gulve – helt uden besvær. Læs mere

21. juni 2021

Reducér dit køkkenaffald

Sage har udviklet en genial kompostspand, Sage Food Cycler, til dit køkken, som transformerer dit husholdningsaffald til lugtfri, tørrede økochips på under 4 timer. En kærkommen og oplagt håndsrækning til vores pressede klima.Læs mere