iRobot introducerer robotstøvsugeren Roomba® j7+ med iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence – Rengør efter dine behov, hvor og hvornår du vil, så du får mere tid til dig selv

Med PrecisionVision-navigation identificerer og undgår iRobots mest avancerede robotstøvsuger, Roomba j7+ forhindringer som ledninger og efterladenskaber fra kæledyr.

iRobot Genius 3.0 – sikrer dig endnu mere intelligens, personalisering og kontrol

Danmark, 9. september 2021 - Robotter bør rengøre dit hjem præcis, som du ønsker det, og forstå dine specifikke instruktioner og unikke præferencer. iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), markedslederen inden for husholdningsrobotter, giver dig nu endnu mere kontrol over din rengøring med robotstøvsugeren Roomba® j7+, som er spækket med nye funktioner powered by iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence. iRobot Genius 3.0 er tilgængelig på alle iRobots WiFi-forbundne robotter.

iRobot Roomba j7+ er udstyret med et stilrent design, der passer ind i ethvert hjem. Den er opmærksom, samarbejdsvillig og en fantastisk rengøringshjælp, der leverer en overlegen rengøringsydelse hver gang. Idet Roomba j7+ er powered by iRobot Genius 3.0 og udstyret med PrecisionVision-navigation, bliver den klogere og klogere for hver gang, du bruger den. Robotten lærer, hvordan den bedst navigerer i sine omgivelser, den husker rum og specifikke møbler/objekter for at rengøre, hvor det er størst behov for det. Den kan også starte rengøringen automatisk, når du forlader hjemmet samt stoppe den igen, når du vender tilbage. Roomba j7+ tager sig tiden til at forstå dine rengøringspræferencer samt lære dine rengøringsregler. Den spørger om og reagerer på din feedback og husker derved, hvordan den skal reagere i fremtiden. Det genkender og undgår endda ledninger samt efterladenskaber fra kæledyr, hvilket giver dig ro i sindet, velvidende at jobbet bliver udført.

”Smart home-produkter lever ofte ikke op til forbrugernes forventninger, når de mangler hjemmets kontekst, ikke kan lære selvstændigt og kræver kompleks programmering for grundlæggende funktionalitet. Vi forstår unikheden ved hjemmemiljøet og din livsstil, samt vigtigheden af at tilbyde intelligente, brugervenlige produkter, der virkelig fungerer inden for de grænser, brugeren har fastsat”, siger Colin Angle, formand og administrerende direktør for iRobot. “Roomba j7+ med iRobot Genius giver større personaliseringsmuligheder, nye hjemmeautomatiseringer og har evnen til at blive klogere over tid, hvilket giver robotten muligheden for at levere en mere intuitiv rengøringsoplevelse, så folk har mere tid til at gøre det, der er vigtigst for dem.”

iRobot Genius 3.0 Home Intelligence
iRobot Genius er tilgængelig alle iRobots WiFi-forbundne robotstøvsugere samt robotgulvmopper1. Herved markerer iRobot sin position på markedet inden for skabelsen af topmoderne kunstig intelligens og personlige rengøringsoplevelser. De nyeste digitale funktioner i iRobot Genius 3.0, der også er kompatible med Roomba j7+, omfatter:

  • Clean While I’m Away / Rengør mens jeg er ude – Robotter skal tilpasse sig dit skema. Ved hjælp af en telefons lokationstjenester kan du nu oprette en defineret grænse omkring dit hjem, så din smartphone automatisk sætter robotten i gang med rengøringen (og stopper den igen), når din telefon forlader eller vender tilbage til grænsen.
  • Smart Map Coaching and Room Name Suggestion / Hjælp til Smart Map-tilpasning og navneforslag til rum - Robotten hjælper dig gennem opsætningen og efterfølgende rengøringsjob ved at tilpasse dit Smart Map. Herved sikres du, at kortet er optimeret til intelligent og effektiv navigation i dit hjem. Det hjælper endda med at lette Smart Map-tilpasningen ved automatisk at komme med navneforslag til de forskellige rum, når robotten er færdig med at lære hjemmets grundplan at kende, og derved er klar til at oprette Smart Map.
  • Cleaning Time Estimates / Estimerede rengøringstider – Er du i tidsnød? Har du glemt at sætte robotten i gang, og nu er gæsterne på vej? Se tidsestimater for, hvor lang tid en rengøring tager med den nye funktion Cleaning Time Estimates. Funktionen er tilgængelig på robotter med Imprint Smart Mapping1, og giver dig muligheden for at se tidsestimater i iRobot Home-appen for hvert rum/valgte rum.
  • Quiet Drive / Støjsvag kørsel – Hvis robotten skal rengøre et specifikt område, men du samtidigt har brug for ro, kan du bede robotten om at dæmpe lyden, når den kører til og fra støvsugningen. Funktionen Quiet Drive deaktiverer støvsugerkomponenterne, når robotten kører til og fra en rengøringsopgave.

"Folk har vigtigere ting at bruge tiden på, end at bekymre sig om støvsugningen, derfor udviklede vi Roomba j7+ til at være opmærksom, lydhør samt til at sætte dine behov først," siger Keith Hartsfield, produktchef hos iRobot. ”Roomba j7+ er powered by Genius, og indeholder mange af de ting, vi ved, du leder efter i en premium-robot. Den tilbyder dig et kraftfuldt, håndfrit rengøringssystem, der identificerer og undgår forhindringer. Den tilpasser sig dine behov, rengør ud fra individuelle præferencer og tidsplaner, og den bliver klogere over tid. Robottens design er elegant og stilrent, hvilket sikrer, at det passer ind i ethvert hjem. Alt dette sikrer dig, at jobbet bliver udført på en måde, der er skræddersyet til dine individuelle behov.”

Roomba j7+ robotstøvsugeren bliver klogere med iRobot Genius

Identificerer og undgår forhindringer
Roomba j7+, der er powered by iRobot Genius, lærer ikke blot dit hjem at kende, den reagerer også øjeblikkeligt på det med PrecisionVision-navigation. Det betyder, at den identificerer og undgår forhindringer, såsom ledninger og efterladenskaber fra kæledyr. Hvis du taber din opladerledning på gulvet i stuen, ser Roomba j7+ den og undgår den. Hvis din nye hvalp efterlod en "overraskelse" i gangen, vil Roomba j7+ med garanti opdage den og manøvrere udenom. Med evnen til at identificere og se vægge/møbler er den ydermere i stand til at bremse sin kørsel, for derved at sikre en forsigtig rengøring omkring genstande og langs kanter. Ved at kombinere dette med Imprint™ Smart Mapping samt brugen af iRobot Home-appen eller din stemmeassist, kan Roomba j7+ lære hjemmets grundplan at kende, hvilket giver dig fuld kontrol over, hvilke rum der skal rengøres. Understøttet af kontinuerlige softwareopdateringer, leveret af iRobot Genius, bliver PrecisionVision-navigation også smartere over tid, hvorved Roomba j7+ kan identificere et endnu større antal forhindringer og derved sikre dig en endnu bedre rengøringsoplevelse.

Holder dig orienteret og følger dine instruktioner
Rengøringen forbedres, jo mere du bruger Roomba j7+. Takket være intelligensen fra iRobot Genius lærer Roomba j7+ interaktivt dine præferencer at kende, og tilpasser sig dem for at sikre rene gulve. Når Roomba j7+ identificerer en forhindring, sender den et billede til iRobot Home-appen, hvor du kan instruere robotten i at undgå eller rengøre omkring forhindringen. Du kan også give feedback i iRobot Home-appen om, hvordan Roomba j7+ skal håndtere sådanne forhindringer i fremtiden. Herved er du altid orienteret og opmærksom på forhindringer, som fx efterladenskaber fra kæledyr, i dit hjem. Det hjælper også med at sikre, at robotten fuldfører sit job.

Så intelligent, at den forudser dine rengøringsbehov
Vi tager hånd om dine rengøringsbehov – selv dem, du endnu ikke kender til. Med iRobot Genius lærer Roomba j7+, hvordan du kan lide at gøre rent, og baseret derpå sender den dig personlige rengøringsforslag. Den tager endda hensyn til tidspunkter, hvor dit hjem kan have brug for hyppigere rengøring – fx når pollentallene i dit lokalområde er høje, eller når dine kæledyr fælder ekstra meget. Idet Roomba j7+ husker de specifikke rum og tidspunkter, du kan lide at gøre rent, kan den foreslå personlige rengøringsplaner, som fx i køkkenet efter morgenmaden. Roomba j7+ aktiveres af iRobot Genius, og vil endda spørge dig, om du vil have gjort rent, mens du er væk hjemmefra. Den stopper automatisk, når du vender tilbage. Herved kan du nyde dine rene gulve, uden at blive forstyrret af selve rengøringen. Med Imprint® Link-teknologien (eksklusivt fra iRobot) startes iRobot Braava jet® m6 robotgulvmoppen automatisk efter robotstøvsugeren Roomba j7+ er færdig med støvsugningen.

Designet til at være overlegen
Roomba j7+ robotstøvsugeren og Clean Base® - ekstern støvbeholder er designede til at passe ind i ethvert hjem. Robotten er udstyret med et elegant, stilrent og intuitivt design med blot én betjeningsknap. Clean Base er blevet fuldstændigt redesignet, så den passer ind under borde og derved optager mindre plads. Clean Base’ unikke design og smarte læderstrop harmonerer perfekt i hjemmet. Med den ekstra opbevaringsplads, har du altid en ekstra AllergenLock-pose lige ved hånden. Grundet Clean Base kan du glemme alt om støvsugning i flere måneder ad gangen. Den tømmer nemlig automatisk støvbeholderen på Roomba j7+ i en forseglet støvsugerpose, der er kan indeholde snavs, støv og skidt fra 60 dages rengøringer. Med Clean Base – ekstern støvbeholder sikres du reduceret vedligeholdelse, og du slipper samtidigt for beskidte fingre ved tømning af støvbeholderen. Du skal blot smide den fyldte pose i skraldespanden og isætte en ny.

2Visse iRobot Genius digitale funktioner fungerer kun med Imprint® Smart Mapping-robotter, fx. Roomba i7/i7+, Roomba s9/s9+, Roomba j7/j7+robotstøvsugere og Braava jet m6 robotmopper.

Vejl. udsalgspriser

  • Vejl. udsalgspris iRobot Roomba j7+: DKK 7.999,-
  • Vejl. udsalgspris iRobot Roomba j7 (uden Clean Base® - ekstern støvbeholder): DKK 5.999
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

8. juni 2021

VI VED, hvem der vinder EM… GØR DU?

OPRÅB! Til alle fodboldfans… Så er det nu, det længeventede EM løber af stablen. Stemningen opbygges, og spændingen stiger. Følg med live, og find vinderen sammen med ROOMBerto Carlos.Læs mere

5. november 2021

Årets robotstøvsuger opfanger priser i hobetal

iRobot Roomba j7+ er kåret som ”Årets produkt 2021/2022” af norske ElektronikkBransjen, og har vundet idenyts ”Bolig Favoritter 2021”. Læs mere