Fremtidens rengøring tager form

Nu snakker robotterne sammen om at vaske dit gulv bedst muligt.

Roomba® s9+ robotstøvsugeren er udstyret med PerfectEdge®-teknologi med bredere børster, kraftig sugestyrke og avanceret 3D-sensor

Braava jet® m6 robotgulvmoppen klarer genstridige pletter og snavs overalt i hjemmet
Imprint™ Link-teknologien gør det muligt for Roomba® s9+ og Braava jet® m6-robotterne at støvsuge og vaske gulvet automatisk og i den rigtige rækkefølge

Danmark, 29 maj 2019 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), verdensførende inden for husholdningsrobotter, lancerer to nye og kraftfulde robotter, der arbejde sammen om at sikre dig den grundigste rengøring til dato. Roomba® s9+ robotstøvsugeren med Clean Base™ Ekstern Støvbeholder er udstyret med et slankt Maximized-Edge-design, og er iRobots mest intelligente, kraftige og dybdegående Roomba® robotstøvsuger nogensinde. Braava jet® m6 robotgulvmoppen klarer flere rum og store områder med avanceret navigation og kortlægningsmuligheder. Sammen kan de to robotter bruge Imprint™ Link-teknologi til at snakke sammen om automatisk støvsugning og gulvvask – uden nogen hjælp fra dig.

I 2018 introducerede iRobot robothukommelse samt automatisk tømning af Roombas støvbeholder, og løftede dermed kategorien inden for håndfri rengøringsautomatisering til et helt nyt niveau, som ingen andre har kunnet realisere på husholdningsrobotter, " sagde Colin Angle, formand og CEO for iRobot. ”Med lanceringen af Roomba s9+ og Braava jet m6 har iRobot nået endnu en milepæl inden for automatisering af husholdningsrobotterne. Ikke alene kan du glemme alt om støvsugning og gulvvask i flere uger ad gangen, men dine robotter snakker nu også sammen, hvilket betyder, at de automatisk klarer rengøringen, helt uden din hjælp. ”

”Roomba s9 + robotstøvsugeren og Braava jet m6 robotgulvmoppen er de mest avancerede robotter fra iRobot nogensinde og de bedste rengøringsrobotter på markedet i dag, " sagde Christian Cerda, COO for iRobot. ”De kunder, der kræver en høj ydeevne samt en detaljeret rengøring vil værdsætte den overlegne sugestyrke på Roomba s9+, og robottens evne til at komme helt ud i hjørnerne, hvor snavs og skidt gemmer sig. Kortlægningen og den intelligente navigation på Braava jet m6, kombineret med dens avancerede rengøringssystem, sikrer dig en robot, der kan vaske alle hjemmets gulve.”

Roomba® s9+ rengør langs lister og kommer helt ud i hjørnerne Roomba s9+ robotstøvsugeren med Clean Base™ Ekstern Støvbeholder tilbyder dig den grundigste rengøring til dato1 med en avanceret 3D-sensor, et nyt kraftigt rengøringssystem med PerfectEdge®-teknologi, som inkluderer 30 % bredere gummibørster 2 og en specialdesignet kantbørste. Begge børster er udstyrede med gummiflapper, som kontinuerligt holder kontakten med gulvoverfladen – uanset hvilken type overflade – hvor de fleksible børster automatisk justeres efter behov for at kunne opsamle alt fra små partikler som støv og skidt, til hår og større stykker snavs. Den specialdesignede kantbørste er udstyret med fem vinklede arme, der sender det snavs og skidt, der ligger langs listerne og i hjørnerne, ind i robottens vakuum.

Roomba s9+ er udstyret med et nyt kraftigt rengøringssystem med op til 40x højere sugestyrke sammenlignet med tidligere Roomba robotstøvsugere. Når Roomba s9+ opdager et gulvtæppe eller en måtte aktiveres Power Boost-teknologien, hvilket automatisk øger sugestyrken for at sikre en dybdegående rengøring.

iRobots patenterede iAdapt® 3.0 med vSLAM®-teknologi hjælper Roomba s9+ med at navigere problemfrit og effektivt i dit hjem, samtidigt med at den holder styr på, hvor den har rengjort, og hvor den mangler at rengøre. En ny avanceret 3D-sensor på Roomba s9+ scanner konstant foran robotten (25 gange i sekundet) for at sikre, at robotten kommer helt ud i hjørnerne og rengør større områder effektivt. Med iRobots Imprint™ Smart Mapping-teknologi lærer Roomba s9+ hele dit hjem at kende, og giver samtidigt dig muligheden for at vælge hvilke rum og hvornår, de skal rengøres. Robotten kan programmeres til rengøring via iRobot HOME-appen eller med manuel programmering gennem Clean-knappen. Der kan ydermere anvendes stemmestyring med Google Home.

Roomba s9+ er udstyret med det første og eneste anti-allergensystem til robotter, der fanger og indkapsler pollen og skimmel. Dette system sikrer, at det ikke slipper ud af robotten eller Clean Base™ ladestationen. Roomba® s9+ inkluderer et high-efficiency-filter, som fanger 99 % af skimmel, pollen og støvmideallergener. Når Roomba s9+ er færdig med rengøringen, returnerer den automatisk til Clean Base™ ladestationen, hvor den tømmer robottens støvbeholder ind i en lukket støvsugerpose, som kan indeholde støv og skidt fra op til 30x støvbeholdere. Derved kan du glemme alt om støvsugning i flere uger ad gangen.

Braava jet® m6 klarer flere rum og store områder

Braava jet® m6 robotgulvmoppen giver dig friske, rene gulve i hele hjemmet. Det eneste du skal gøre, er at vælge den ønskede rengøringsklud til fejning, gulvmopning eller gulvvask, og robotten klarer resten. Præcis som Roomba s9+ robotstøvsugeren anvender Braava jet m6 robotgulvmoppen iAdapt® 3.0 navigation med vSLAM®-teknologi og Imprint™ Smart Mapping for at lære hele dit hjem at kende. Derved bestemmer du selv hvilke rum og hvornår, robotten skal gøre rent. Robotten kan programmeres til rengøring via iRobot HOME-appen eller med manuel programmering gennem Clean-knappen. Der kan ydermere anvendes stemmestyring med Google Home.

Ideel til hårdt træ, fliser og sten, og udstyret med et slankt Maximized-Edge design, som hjælper robotten med at komme helt ud i hjørnerne og rengøre langs lister. Med brugen af avanceret navigation, rengør robotten i et effektivt mønster, mens den navigerer rundt om møbler, måtter og andre forhindringer. Hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm, inden rengøringen er afsluttet, kører den automatisk til sin ladestation, hvor den genoplader og genoptager, indtil rengøringen er afsluttet.

På gulvvaskfunktionen fjerner præcisionsjetsprayen og kludene til gulvvask effektivt genstridige pletter4, fedt og snavs. Du kan med fordel anvende Braava jet™ rengøringsmiddel, som giver rene, friske gulve. På fejefunktionen bruger kludene statisk elektricitet til at opfange snavs, støv og hår.

Når Braava jet® m6 robotgulvmoppen er færdig med rengøringen, behøver du ikke at bekymre dig om at skulle røre ved den beskidte klud. Placer blot robotten over en skraldespand, tryk på udløserknappen, og kluden falder ned i skraldespanden. Du kan se Clean Map™-rapporter i appen, og se hvor Braava jet m6 har rengjort samt andre rengøringsstatistikker. Genanvendelige klude til gulvvask og fejning kan købes separat.

Dynamisk duo: Roomba® støvsuger og Braava jet® vasker gulvet

Med introduktionen af Roomba s9+ og Braava jet® m6-robotterne bevæger iRobot sig ind i den næste generation inden for det automatiserede smart home med Imprint™ Link-teknologi, som gør det muligt for robotterne at kommunikere intelligent sammen – og derved klarer jobbet i den rigtige rækkefølge. Med Imprint™ Link-teknologien arbejder Roomba s9+ og Braava jet m6-robotterne sammen om at sikre en dybdegående rengøring – først støvsugning, derefter gulvvask – helt uden din hjælp.

Du kan aktivere den forbundne rengøring i iRobot HOME-appen, hvor du har muligheden for at vælge, om robotterne skal rengøre hele hjemmet eller kun nogle rum. Roomba s9+ begynder med at støvsuge det ønskede område. Når Roomba kører i ladestationen, starter Braava jet m6 gulvvasken. Du kan modtage notifikationer efter endt støvsugning og gulvvask. Imprint™ Link-teknologien kan også anvendes med Roomba® i7+-robotstøvsugeren.

Vejl. salgspris

iRobot® Roomba® s9+ DKK 11.999,-
iRobot® Braava jet m6 DKK 5.999,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

12. juli 2019

Næste generation gokart er her!

Ninebot Gokart er den første gokart nogensinde, der er lavet til drift. Udover dens fodbremse er den udstyret med en mekanisk håndbremse, som ikke blot sørger for at stoppe køretøjet, men som også giver dig muligheden for at drifte.Læs mere

25. august 2020

Brugerdefineret rengøring Powered by iRobot Genius™ Home Intelligence

State-of-the-art – Artificial Intelligence - giver dig større kontrol over hvor, hvornår og hvordan, dine robotter rengør.Læs mere