Bryg kaffen direkte i kanden – uden grums

Hvad er mere praktisk end at brygge kaffen i den kande, den serveres i. Problemet med stempelkander er bare, at kaffen hurtigt bliver kold, og der kommer grums i kaffen. Men så har du ikke prøvet P7 fra ESPRO - markedets bedste stempelkande.

Hemmeligheden gemmer sig under låget: Espros patenterede mikrofilter giver dig den mest rene kop kaffe, du kan forestille dig. Hvert mikrogram kaffe går i forbindelse med det varme vand, så du får det bedste fra kaffen, bl.a. de æteriske olier. Når stemplet trykkes ned, forsegles kaffegrumset og er adskilt fra kaffen, du drikker - og bønnerne undgår overekstrahering. Den sidste kop fra kanden smager lige så godt som den første. 

I modsætning til traditionelle glasstempelkander er P7 bygget som en tank. Lavet af rustfrit stål hele vejen igennem. Udover det eksklusive look har kandens dobbelte sider en fremragende evne til at holde på varmen. Låget er lavet med silikonepakninger, der sikrer dig et drypfrit låg. 

Den ultimative te- og kaffenydelse

ESPRO P7 er meget mere avanceret bygget end andre stempelkander på markedet - og den eneste, du nogensinde behøver at købe. Du kan brygge præcis den mængde kaffe, du ønsker. Eller te. ESPRO P7 fås i både blank og børstet stål og i 2 størrelser. 

Specifikationer

  • 550ml (4 kopper) og 1,0l (8 kopper) rustfri stålkande med dobbelte vægge og varmeisolering
  • Dobbelte mikrofiltre
  • 9-12 gange finere end traditionel French Press
  • BPA, BPS og phthalat-fri filtre
  • Egnet til kaffe og te
  • Forsegler tebladene / kaffebønnerne og trækkeprocessen stoppes så snart stemplet presses i bund. Den sidste slurk smager derfor som den første
  • Egnet til maskinopvask

Filter til tebrygning kan købes separat. 

Vejl. salgspris

ESPRO P7, 550ml DKK 999,-.
ESPRO P7, 1,0l DKK 1199,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

4. juli 2019

Sage er klar med markedets bedste filterkaffemaskine.

Sage er klar med markedets bedste kaffemaskine. Hvorfor har de fleste filterkaffemaskiner kun én knap? Tænd/sluk. Som om smag og kvalitet ikke prioriteres i en filterkaffemaskine? Denne tankegang har Sage nu for alvor gjort op med.Læs mere