Hvad skal man med en kombiovn?

Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Er du ikke hoppet med på kombiovnbølgen? Måske er din standardovn tilstrækkelig i alle henseender – størrelse, kapacitet, hastighed, funktioner – og så er det jo alletiders. Ingen grund til at opfinde særlige behov. Men når huset er fuldt af gæster, og der laves meget mad i køkkenet på én gang – og ved forskellige temperaturer eller funktioner – er kombiovnen et hit. Som en ekstra ovn, så du kan kokkerere simultant med to ovne og således få al maden færdig på samme tid, uden at dele af menuen bliver kedelig, fordi den har været færdigtilberedt i 15-20 min.

Kommer du sent hjem en aften og skal have opvarmet en lille portion mad, er kombiovnens mikrobølger hurtigere (og billigere) end den traditionelle ovn. Desuden fylder kombiovnen ikke meget i køkkenet. Du får alle gængse ovnfunktioner og sparer tid, plads - og penge i form af en lavere elregning.  

Det mest geniale ved en kombiovn er multifunktionaliteten. I stedet for at investere i to, eller flere, separate ovne, får du det hele i én. Den mest brugte kombination er mikrobølge og almindelig ovn. Overvejer du en kombiovn, har Brandt en driftssikker mikro/kombiovn med smarte detaljer og et 40 liters fuld emaljeret ovnrum, der gør rengøringen til en leg.

Brandt

Brandt er en anerkendt fransk hvidevareproducent, der startede tilbage i 1924. Siden har Brandt formået at sprede sig til resten af Europa og er i dag en af Europas største og mest erfarne producenter af hårde hvidevarer. I sortimentet indgår både ovne, mikroovne, kogeplader, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe og meget mere. Hvert innovative produkt fra Brandt afspejler stærk miljømæssig ekspertise og know-how. Brandt bestræber sig på at være et socialt ansvarligt brand, der prioriterer menneskelige relationer, relevant innovation, kvalitet og holdbarhed, alt imens der tages højde for påvirkning af miljøet.

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

10. marts 2023

Udnyt spildpladsen i det indbyggede køleskab

Spildplads er … spild af plads. Få det optimale ud af dit køleskab med Fisher & Paykels nye serie af indbyggede køle- og fryseskabe. De er både højere, bredere og mere rummelige end normalt og passer alligevel perfekt til indbygning i køkkenet. Hvord ... Læs mere

13. juni 2023

Så kom stjernen til Gødstrup

Blot et år efter åbning hædres ’Restaurant domæne’ med en fornem Michelinstjerne ved årets uddeling for de nordiske lande, der mandag aften blev afholdt i Turku i Finland. Læs mere