Brandt er en af Europas største og mest erfarne producenter af hårde hvidevarer

Brandt er en anerkendt fransk hvidevareproducent, der startede tilbage i 1924. Siden har Brandt formået at sprede sig til resten af Europa og er i dag en af Europas største og mest erfarne producenter af hårde hvidevarer. I sortimentet indgår både ovne, mikroovne, kogeplader, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe og meget mere.

I over 60 år har Brandt udviklet en stærk forbindelse til forbruger baseret på tillid og nærhed. Siden starten har Brandt forfulgt en simpel mission: At være der for forbrugerne gennem hele livet ved at tilbyde innovative, brugbare og relevante hvidevarer.

Hvert innovative produkt fra Brandt afspejler stærk miljømæssig ekspertise og know-how. Brandt bestræber sig på at være et socialt ansvarligt brand, der prioriterer menneskelige relationer, relevant innovation, kvalitet og holdbarhed, alt imens der tages højde for påvirkning af miljøet.

Uanset om det er opvask, madlavning eller køl, har Brandt toppet salgslisterne i årtier, og vil i fremtiden fortsat være et stærkt mærke man vil blive glad for.

Witt A/S er officiel distributør af Brandt i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Belgien, Luxembourg og Holland.

Seneste pressemeddelelser

26. maj 2023

Hvad skal man med en kombiovn?

Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken. Læs mere

19. maj 2021

Saftig mad og effektiv rengøring

Når det kommer til kogekunst, er franskmændene i en liga for sig. Nu lancerer franske Brandt en ny, minimalistisk serie af ovne med både dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring (på bare 39 min). Læs mere