Ville du rejse fra Mexico til Tyskland for den helt rigtige pizzaovn?

Det lyder måske vildt, men dét er præcis det, Alejandro Lead fra Mexico gjorde for at få fat på en Witt ETNA Rotante pizzaovn.

Historien tager sin begyndelse i Mexico, hvor pizza-entusiasten Alejandro Lead laver hjemmelavede pizzaer til familie og venner. I takt med at passionen vokser, og Alejandro dygtiggør sig, skaber han sit helt eget pizzaunivers: @pizzacasadileo.

Jagten på den perfekte pizzaovn igangsættes, og Alejandros valg falder på Witt ETNA Rotante. Desværre for Alejandro er pizzaovnen endnu ikke tilgængelig i Mexico, men det stopper ikke manden med det store pizzahjerte. Han tager derfor junior med på en fantastisk rejse, hvor hverken adskillige fly- eller togture tager modet fra far og søn. Fast besluttet når de målet i Tyskland, og Alejandro bliver en pizzaovn rigere.

Hjemme i Mexico fremtryller Alejandro nu lækre pizzaer på Witt ETNA Rotante, og udtaler: ” We really enjoy to make our pizza, and with the Witt ER technology our product will be just cooked perfectly. Now we are fans of Witt.” 

 ”Tænk sig, at en mand på den anden side af jorden rækker ud til Witt Danmark i sin søgen på den perfekte pizzaovn. Det er det, vi kalder en ægte pizza-kærlighedshistorie”, siger Cathrine Orloff Risum, Product Manager Outdoor, Witt.

Pizzaovne er utrolig populære, og den tendens har Witt i den grad mærket. Første sending blev revet væk, og ventetiden på nye forsyninger er langt om længe slut. Pizzaovnen er tilbage på lager - bestil allerede i dag, så du ikke behøver rejse jorden rundt for at få fat på din Witt ETNA Rotante 😉.

--

Witt ETNA Rotante er udstyret med en unikt formet u-brænder, der sikrer en jævn, høj temperatur – med forvarming op til 500 °C på kun 15 minutter. Den roterende pizzasten sikrer 360 graders perfekt skorpesprødhed - og bager pizzaen på bare 90 sekunder. Pizzaovnen har plads til pizzaer med en diameter op til 40,5 cm.  

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

14. juni 2022

Ventetid er en saga blot… Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!Læs mere

10. oktober 2023

Kaffegear i topklasse til aarhusianerne

Kalder alle aarhusianere med hang til kvalitetskaffe og kaffeudstyr! Lørdag den 14. oktober kommer eksperterne i kaffegear til byen og åbner en ’Spinchy’ butik i Klostergade 20.Læs mere