Powerblenderen, der laver suppe fra start til slut

Witt Premium Powerblenderen er så kraftig, at den grundet sin høje friktionsevne på 30.000 omdr./m. kan tilberede suppe fra start til slut. Alle ingredienser kommes direkte i blenderen, og den leverer en cremet, dejlig varm suppe – lige til at servere.

Med Witt Premium Powerblenderen får du en kraftfuld blender med hele 5 programmer samt trinløs hastighed. Herved får du muligheden for at lave en lækker cremet suppe, en silkebrød smoothie, green smoothie, knuse is samt lette rengøringen med det automatiske rengøringsprogram.

Green smoothie-programmet er ideelt til bladgrønt og sikrer silkeblød konsistens. Vi ved, at når det kommer til bladgrønt, kan det være svært at opnå denne konsistens, idet de sundeste fødevarer oftest er de hårdeste ingredienser for en blender. Men med det helt rigtige værktøj, kan selv de hårdeste ingredienser gøres til en ‘smooth’ oplevelse.

Blenderen er udstyret med en BPA-fri Tritan-kande med hele 2 l. kapacitet, samt BPA-fri blenderstav. Designet er stilrent og elegant, hvorfor den vil passe ind i ethvert køkken.

Witt Premium er en serie af produkter i høj kvalitet til dit køkken, specielt designet med henblik på nordisk æstetik. Serien er designet med øje for både form og funktion, præcisionsudført i de bedste materialer, i kraftig kvalitet uden at gå på kompromis med de elegante linjer og det generelle high-end, minimalistiske udseende.

Vejl. salgspris

Witt Premium Powerblender DKK 2.299,- (WPB1500B)

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

20. oktober 2020

Just blend it...

Enkel, elegant og effektiv blender - med funktioner, du rent faktisk får brugt. Hver gang!Læs mere

28. oktober 2020

Årets julegave til manden i huset – 100% trådløst stegetermometer

Opnå perfekte stegetemperaturer hver gang med Witt by CookPerfect Wireless stegetermometer – markedets mest præcise stegetermometer, hvor hele seks sensorer måler temperaturen i kødet samt den omgivende lufttemperatur.Læs mere