Letvægt, designrigtig og tyverisikker

Den tyskproducerede tex–lock er en innovativ tekstilbaseret cykellås, der består af højteknologiske materialer, hvilket gør den sikker, fleksibel og let, mens den beskytter din cykel mod tyveri.

Lag-på-lag: Funktion og design

Den patenterede konstruktion af tex–lock-cykellåsene er helt unik. Hvert tekstillag opfylder en meget specifik funktion, der beskytter mod angreb med boltsakse, ild eller save. Balancen mellem brugen af materialer og kravene i praksis er perfekt afstemt og grundigt testet.

  • Boltsakse Særlige højteknologiske fibre beskytter mod værktøjer såsom boltsakse.
  • Save tex–lock 2.0 har en metalkerne, som er ekstra modstandsdygtig mod save. 
  • Ild Beklædningen beskytter mod påvirkning af ild og brand.
  • Ridser Det bløde yderlag beskytter lak og maling mod ridser.

 

tex–lock eyelet

De to øjer i forskellige størrelser gør det muligt at lave en løkke, der tillader dig at gøre maksimal brug af længden. Den bløde tekstiloverflade og de overtrukne øjer forhindrer raslen og skader på lak og maling. For at låse kæden på tex–lock eyelet er U- eler X-låsen den optimale kombination af sikkerhed og kompakt design.  

tex–lock eyelet fås i tre størrelser: S (80 cm), M (120 cm) og L (160 cm), i fire farver: Black, Grey, Gold og Orange, samt i en U-lock eller X-lock-udgave.

Vejl. salgspris fra DKK 949,-

 

tex–lock mate

tex–lock mate er udstyret med en stift i den anden ende af rebet, der passer ind i standard cykellåse. Med en længde på 120cm er den utrolig alsidige og et reelt alternativ til de raslende og uhåndterlige stålkæder.

Du vikler kæden rundt om en fast genstand, trækker stiften gennem øjet og stikker den i cykellåsen. Din cykel er nu sikret med to låse på én gang.

tex-lock mate fås i to farver: Grey/Black, Black

Vejl. salgspriser fra DKK 899,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

28. maj 2020

Mere fleksibil‚ sikker og synlig i trafikken

Med de intelligente lygter fra Cosmo Connected™ skaber du nemt og hurtigt mere sikkerhed for dig selv, når du færdes i trafikken – uanset om det er på løbehjul, cykel, knallert, scooter eller motorcykel. Monter lygten på hjelmen og du er ”good to go” ... Læs mere

2. marts 2021

Den foldbare cykelhjelm

Med Plixi FIT får du alle fordelene ved en standardcykelhjelm samt muligheden for at folde den sammen til en tredjedel af sin normale størrelse efter brug. Genialt!Læs mere