18. januar 2019

Kender du TEMINISTERIET?

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med de unikke smage fra ’That Scandinavian Tea’, så fortvivl ikke. Med Witts overtagelse af distributionen i Danmark er de eksklusive te-serier fra Teministeriet snart at finde i flere udvalgte special- og interiørbutikker overalt i landet.

Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter med et skandinavisk tvist. Sortimentet spænder vidt.

Signaturserien i smukke, nummererede tinbokse er sprængfyldt med kvalitetsingredienser i både velkendte og nyopfundne smagssammensætninger. Ayurveda Holistic Care består af 12 flotte, brune apotekerglas med lækker, økologisk te til din krop og sjæl.

Mumitrolden er en lille, sød, finurlig fyr, der bor i den farverige og trygge Mumidal sammen med sin familie. Med udgangspunkt i Mumitroldenes univers har Teministeriet sammensat 6 spændende og velduftende smage ud fra vilde bær, som findes i den skandinaviske natur. De dekorative tinbokse er anvendelige i køkkenet eller på børneværelset til diverse småting.

Supertea er 20 forskellige tebreve, som indeholder rigtig mange gode vitaminer og antioxidanter. Ingredienserne er fra økologisk landbrug og i det hele taget bare gode for dig. Teministeriet bør i det hele taget opleves og SMAGES!