8. juni 2022

En familiedag med fokus på trafiksikkerhed (og masser af sjov)

Fredag den 27. maj blev Herning Midtby forvandlet til Bumleby. En begivenhedsrig dag faciliteret af Børnenes Trafikskole med sjove og lærerige aktiviteter for store som små. Der var bl.a. mulighed for at gå på opdagelse i Bamse Betjents politigård, og samtidig få udfordret sin viden omkring trafikreglerne. Endvidere kunne de større børn afprøve sine evner på el-løbehjulsbanen, hvor der var mulighed for at køre på Segway el-løbehjul.

Med afsæt i leg og bevægelse, underviser Børnenes Trafikskole børn og unge i trafiksikkerhed. De velkendte maskotter; Bamse Betjent, Frk. Flora og Benny Brandmand var naturligvis at finde til begivenheden, bl.a. til Det Store Frierishow som bød på musik, sang og trafiklæring.

Til begivenheden havde vi sponsoreret el-løbehjul fra Segway, som flittigt blev afprøvet af de større børn. Hertil havde Børnenes Trafikskole sørget for en kørebane.

Witt A/S er stolt af at være med til at støtte Børnenes Trafikskoles mission om at oplære børn og unge i trafiksikkerhed.

Vil du gerne vide, hvornår du kan møde Børnenes Trafikskole? Hop ind på deres hjemmeside, og find kommende begivenheder her.