Spar turen til fitnesscentret – og forvandl din stue til hjemmetræningscenter med Witt Homegym og bench

Let’s face it; I en travl hverdag hvor både job, fritid og familieliv skal jongleres, kan det ærligt talt være uoverskueligt at få tiden til at pakke sit grej og finde vej heeelt ned til fitnesscentret… Men hvad om du fik fitnescentret til at komme til dig? Med Witt HOMEGYM og Witt Homegym BENCH fra vores nye produktserie Witt Sport, får du mulighed for at træne hele kroppen og alle muskelgrupper – helt uden transporttid men derimod i din egen tid, i din egen stue.

Witt Homegym 

Sig farvel til ”old school” træningsudstyr med et fitnessdesign, der indeholder helt nye teknologier. Witt Homegym er din intelligente hjemmetræningsstation og din personlige vej til topform.

Du får et væld af træningsmuligheder til hele kroppen, så du selv kan vælge, hvilke muskelgrupper, du ønsker at fokusere på. 
Witt Homegym har tre hovedprogrammer (Standard, Eccentric og Isokinetic) som hver især lader kroppen arbejde på forskellige måder, med variationer af modstand og tempi. 
Witt Homegym er et suverænt kvalitetsprodukt fra Witt Sport og henvender sig til den kræsne forbruger, for hvem tid er en faktor, og som ønsker at træne sig til styrke, smidighed og livskvalitet. 
Witt Homegym har desuden et praktisk design, hvor du nemt kan folde maskinen sammen og stille den væk til opbevaring. 

Witt Homegym Bench 

Få endnu mere ud af din træning med Witt Bench, som er tilbehør til Witt Homegym. Bænken kan justeres fra 98-180 grader og har fem indstillingsniveauer. 
Bænken er fremstillet af kunstlæder og stål. 

Udfør mere end 100 forskellige træningsøvelser – med eller uden træningsbænken – og udnyt muligheden for tilpasse træningen til netop din hverdag, hvor der ikke først kræves et medlemskab, transporttid eller pakkenelliker. 
Til hjemmetræningsstationen medfølger forskellige nyttige accessories, som gør træningen effektiv og sjov, herunder: vægtstang, håndtag, ankelstropper, mavebælte samt en trådløs kontrolknap til maskinen. Det eneste der ikke medfølger, er en god undskyldning for ikke at træne, men det behøver du heller ikke, for vi garanterer, at det bliver sjovt at komme i form i dit eget ”fitnesscenter” med Witt Homegym og Witt Homegym bench. 

Psst… husk også at hente Witt Sport-appen
Bliv inspireret, lav din egen træningsplan og opdag nye træningsmuligheder i appen Witt Sport. 

Rigtig god fornøjelse! 


Se mere på: www.wittsport.dk 

Vejledende udsalgspris Witt Homegym, DKK: 17.999,- 

Vejledende udsalgspris Witt Bench, DKK: 3.499,-

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

17. august 2022

Be smart – og boost din løbetræning med et Smart Run-løbebånd fra Witt Sport

Vores helt nye produktserie Witt Sport lancerer nu Witt Smart Run og Witt Smart Run Pro; to løbebånd i et trendsættende design, spækkede med features og med alle de muligheder, et moderne løbebånd skal have. Witt Smart Run og Smart Run Pro giver lø ... Læs mere

23. august 2022

Når det skal være pænt at gå på vægten…

Witt A/S udvider sortimentet af personvægte, som ikke blot ”gør sit arbejde”, men som også pynter på badeværelset.Læs mere