Længere friskhed i køleskabet handler om teknik

Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

Køle- og fryseskabsproducenten, Liebherr er verdenskendt for deres innovative teknologier, der sikrer, at de forskellige typer af fødevarer opbevares under de mest optimale betingelser, så de værdifulde vitaminer og den fulde smagsoplevelse bevares. Maden holder sig længere, og madspild mindskes.

Nu er Liebherr på banen med et splinternyt sortiment af fritstående køle-/ fryseskabe. Vanen tro i et super elegant og tidløst design og en exceptionel høj kvalitet.

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

1. maj 2022

Sådan får du vinen til at smage bedre

Rigtig mange prioriterer et godt glas vin, også i hverdagen. Oplevelsen kan dog nemt gå hen og blive middelmådig, hvis vinen fx har været opbevaret i en reol i køkkenet. Et vinskab gør alle vine bedre - dyre som billige – og opgraderer samtidig dit k ... Læs mere

1. juli 2022

Sådan bliver kødet mere mørt og smagfuldt

Det meste kød, der købes i dag, er pakket kort tid efter slagtning og udskæring og har derfor ingen eller meget kort modning. Umodent kød mangler smag. I et DryAgeskab (kødmodningsskab) frigives den mælkesyre, som er i alt kød og som giver mere smag/ ... Læs mere