Ægte baristakaffe derhjemme - på markedets fedeste og mest geniale espressomaskine

Tamping, bryggeindstillinger, doseringsmængde… Synes du, espressobrygning er en kompliceret affære? Så er denne nyhed fra Sage lige noget for dig. Vejen fra bønne til kop har aldrig været nemmere.

Sage er klar med intet mindre end en sensation af en espressomaskine. Sage Barista Express Impress er en videreudvikling af bestselleren, Barista Express. Nu kan du brygge endnu bedre baristakaffe - hurtigere og nemmere - på denne æstetisk smukke espressomaskine med ’assisted tamping’.

Maskinen har integreret kværn med hele 25 indstillinger for et ensartet resultat hver gang og naturligvis Sage’s anerkendte Thermocoil varmesystem med PID-temperaturkontrol, der sikrer nøjagtig og korrekt bryggetemperatur. Ligeledes manuel højtryksmælkeskummer, der leverer uovertruffen silkeblødt mikroskum.

Barista Express Impress har derudover intelligent dosering med kværnhukommelse; dvs. den korrekte mængde kaffe i portafilteret beregnes automatisk ud fra den seneste maling. Maskinen viser det korrekte niveau, og viser også hvis det er nødvendigt at korrigere (fx i tilfælde af nye/andre bønner). Indstillingen huskes automatisk til næste kop. Helt genialt!

Nu er det slut med at bøvle med tampingen. Med ’assisted tamping’ er du garanteret et præcist 10 kg. tryk hver gang. Endda med et professionelt 7 graders barista-twist for en 100% jævn overflade.

Glæd dig til at nyde en perfekt friskbrygget kop cafékaffe derhjemme - helt ukompliceret og uden griseri. Desuden er maskinen er sand fryd for øjet. Sage Barista Express Impress - bygget til at imponere!

--

Third Wave Coffee og Sage

Når det handler om Third Wave-specialkaffe derhjemme, kommer man ikke udenom Sage. Hemmeligheden bag Sages populære maskiner er de fire grundsten:

  1. Portafilter i en størrelse, der rummer den ideelle mængde i på 18-22 g for rig, fyldig smag
  2. Optimalt 9 bartryk for en uimodståelig konsistens
  3. Præcis 93 ° C vandtemperatur for en perfekt, afbalanceret brygning
  4. Kraftig damp, kalibreret til silkeblødt mikroskum

Vejl. udsalgspris

DKK: 6999,-

Fås i udvalgte butikker fra september 2022.

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

21. juni 2021

Reducér dit køkkenaffald

Sage har udviklet en genial kompostspand, Sage Food Cycler, til dit køkken, som transformerer dit husholdningsaffald til lugtfri, tørrede økochips på under 4 timer. En kærkommen og oplagt håndsrækning til vores pressede klima.Læs mere

8. september 2022

Witt investerer i bedre søvn!

Witt har investeret i virksomheden Membantu, som var de første i Norden til at introducere vuggemotoren; en hjælpende Smart Tech-hånd til forbedring af babys – og dermed hele familiens – søvn. Læs mere