Liebherr kåret til 3x bedst i test

Hvis nogen stadig var i tvivl, blev lige slået fast endnu en gang: Liebherr er bare bedst. Uanset om det er køleskab, fryseskab eller køle-/fryseskab. Liebherr producerer markedets mest energi- og kvalitetsbevidste valg - til en god pris.

Det norske test-site Anbefaler.com* har netop kåret Liebherr til 3x bedst i test. Helt konkret drejer det sig om følgende produkter:

  1. Køleskabet Liebherr KB4330
  2. Fryseskabet Liebherr SGN4335
  3. Køle-/fryseskabet Liebherr CNP4313

Testvinderne indeholder en eller flere af Liebherrs varemærke-teknologier:

  • BioFresh: Liebherr er pioner på denne teknologi, der holder frugt, grøntsager, kød, fisk og mejeriprodukter frisk i længere tid end i konventionelle køleskabe.
  • DuoCooling: To separate kølesystemer i kombiskabet CNP4313, så luften i køl og frys ikke veksler mellem de to afdelinger. Madvarer udtørres ikke, og lugte føres ikke fra den ene afdeling til den anden.
  • NoFrost-teknologien i fryseren holder madvarerne friske i længere tid. Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledes ud af skabet. Afrimning er en saga blot.

*) Hvem er ’Anbefaler.com
”Vi sammenligner og vurderer, hvad vi mener er de bedste, mest populære og mest overkommelige produkter på markedet. Vi udpeger testvindere af hvidevarer, husholdningsprodukter og køkkenleverandører. Alt indhold produceres af os selv med input fra producenter, detailhandlere og professionelle.”

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

3. marts 2021

Væk med madosen – og derefter også emhætten!

I stedet for at have den traditionelle ’kasse’ hængende over din kogeplade, kunne du overveje en diskret løsning, der næsten er usynlig. I hvert fald, indtil den skal bruges.Læs mere

19. maj 2021

Saftig mad og effektiv rengøring

Når det kommer til kogekunst, er franskmændene i en liga for sig. Nu lancerer franske Brandt en ny, minimalistisk serie af ovne med både dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring (på bare 39 min). Læs mere