iRobot

Fremtidens rengøring tager form

Roomba®- robotstøvsugeren kort­lægger dit hjem og tømmer egen støvbeholder. Med Braava® robot­gulvmoppen kan du sige farvel til den gamle gulvvask. Oplev det perfekte samarbejde mellem Roomba® og Braava®, hvor gulv­vasken automatisk startes efter endt støvsugning.

Liebherr

Design til enhver smag

Med et køle-/fryseskab fra Liebherr er du sikret lang produktlevetid, og med det brede sortiment (f.eks. klassisk rustfrit stål, elegant BlackSteel eller stilren glasfront) finder du let det skab, som harmonerer perfekt ind i dit køkken.

Witt

Strong knowhow - Quality products

Witt udvikler unikke, innovative og efterspurgte hårde hvidevarer, samt små-apparater i både det høje og det lave prissegment, og er brancheførende inden for udviklingen af innovative produkter med høje specifikationer.

Sage

Den ultimative køkkenserie

Prisvindende køkkenudstyr designet til at inspirere og hjælpe dig med at opnå perfekte resultater. Uanset om det drejer sig om espressomaskiner, foodprocessorer eller vaffelmaskiner er alle Sage®-apparaterne innovative, funktionelle, brugervenlige og udstyret med nyeste teknologi.

De Dietrich

MasterChef i eget køkken

Få fuld kontrol over tilberedningen og skab perfekte resultater med De Dietrichs præcisionsteknologi. Uanset om du er amatør eller professionel kok kan du med hjælp fra De Dietrich skabe ægte magi i køkkenet.

Everdure

Everdure by Heston Blumenthal

En grillserie som ingen anden. I tæt samarbejde med designere og teknikere var det Hestons mission at skabe den perfekte, moderne grill. Ved at kombinere nyeste teknologi og designæstetik med brugervenlighed og omtanke, har han skabt en grillserie, der giver dig den akkuratesse, du altid har drømt om.

Segway-Ninebot

Oplev fremtiden for personlig mobilitet

Du kan bruge din segway overalt - til og fra arbejde, når du skal have det sjovt, sammen med andre eller i terrænet. Segway er din personlige transport, der tilpasser sig dine behov - uden at tære på energien!

Segway Navimow

Automatiserede robotplæneklippere

Segway Navimow er automatiserede robotplæneklippere, der er nemme at betjene og administrere. Med Navimow får du mere fritid til at gøre de ting, du elsker, og en ubesværet upåklagelig græsplæne.

Brandt

Design - Funktionalitet - Ydeevne

Den nye kollektion fra Brandt består af et innovativt produktsortiment med et elegant og stilrent design. Med Brandt i dit køkken vil du opleve den perfekte frihed til at udleve dine kulinariske fantasier.

TEMINISTERIET

Special-te i gourmetkvalitet

Eksklusiv økologisk te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter og et skandinavisk tvist.

Robomow

Let hverdagen og få mere tid med familien

Robomows robotplæneklippere passer ind i alle slags familier og hverdage - den tilpasser sig dig, din familie - og jeres have. Plæneklipperne er designede til at give dig den bedste og mest tidsbesparende plæneklipning nogensinde.

BESV

Intelligente designs der giver værdi

BESV er forpligtet til at skabe førsteklasses elektriske cykler og tilbehør, der kombinerer avanceret teknologi, produktionsinnovation og unikke, stilfulde designs. Alt sammen for at give kunderne en virkelig fantastisk brugeroplevelse.

VBreathe

Helt naturlig renser og afgifter luften

VBreathe designes, udvikles og samles i Australien og kombinerer HEPA-filtrering med deres vigtige VActive Gel-teknologi, for at give verden den mest intelligente, bærbare og effektive indendørs luftrenser, der findes inden for dens kategori.

HYGGE!

HYGGE!

HYGGE! handler om varme, komfort og nærhed – alle de følelser du får fra en perfekt kop kakao eller chai latte. Den lækre serie fra HYGGE! indeholder økologiske chai latte og kakao med spændende smagskombinationer.

ESPRO

Grumsfri kaffe og te med ESPRO-stempelkander

ESPRO-stempelkanderne er designet til omhyggeligt at tage sig af dine præferencer - kaffebønnen eller tebladet - og kombinere dem med det perfekte bryggemiljø.

Witt Dome

Få den ultimative oplevelse i naturskønne omgivelser

2 skønne Domer er skudt op i området i Gødstrup, hvor den ene giver mulighed for store smagsoplevelser i samarbejde med Restaurant domæne, og den anden velvære og harmoni i samarbejde med Wessel Yoga.

Fisher&Paykel

Balance, harmoni og enkelhed.

Det er essensen af Fisher & Paykels måde at tænke på. Produkterne skal 'gøre en forskel' - gøre hverdagen enklere, så tiden kan bruges på dét, der virkeligt betyder noget: Familie og venner.

ROIDMI

Giv støvet kamp

ROIDMI står for nyeste teknologi indenfor ledningsfri støvsugning. Høj brugervenlighed, effektiv sugeevne og stilfuldt design. Et design, ROIDMI har høstet mange globale designpriser for.

InSinkErator

Italiensk designede 3-N-1 armaturer og køkkenkværne

Kogende vand lige ved hånden samt let håndtering af organisk affald fra husholdningen. Nemmere bliver det ikke...

Vtech

Markedets bedste babyalarmer og videomonitorer

Hvad enten du ønsker dig en traditionel babyalarm eller den mere avancerede løsning med beroligende nattehimmel, vuggeviser, tovejskommunikation, videomonitor samt infrarødt natkamera har vtech det perfekte produkt til dig.

Ecotronic

Et stærkt produkt til den prisbevidste forbruger.

Ecotronic er et populært hvidevarebrand, hvor der er fokus på enkelthed, stilrent design og betjeningsvenlighed. 'Simple Living' dog uden på noget tidspunkt at gå på kompromis.

tex–lock

Innovative og sikre cykellåse

tex–lock er en tekstil-baseret lås, konstrueret af adskillige lag af højteknologiske materiale, som gør den både fleksibel og let, men samtidig lige så sikker som stål. Hver lag tilfører sin helt egen sikkerhed, som modstandsdygtig mod flammer, boltsakse og save.

Overade

Tag afsted i trafikken uden besvær

Nu skal du ikke længere vælge mellem frihed og sikkerhed. Overade har designet den foldbare hjelm, der passer lige ned i tasken - så kan du nyde den næste tur uden besvær.

Coboc

Motion engineering

En elcykel der ikke ligner en elcykel. Coboc blev skabt ud fra den vision. Nysgerrighed, kreativitet og passion har drevet Coboc siden begyndelsen under mottoet: Motion Engineering.

nomadiQ

nomadiQ gør det lettere at grille - overalt!

Lås op, fold ud, tilslut og du er klar! Letvægtsdesignet (5,6 kg) og den komfortable skulderstrop gør nomadiQ nem at tage med overalt. Hvor vil du tage hen med din nomadiQ BBQ?

PowUnity

Prisvindende innovative GPS anti-tyveribeskyttelse

BikeTrax er den bedste GPS anti-tyveribeskyttelse til dato – og den er skjult ved motoren på din el-cykel.

YBell Fitness

Vinder af Design Award YBell Fitness

YBell er omhyggeligt designet af eksperter i fitness og industrielt design for at gøre det nemt og tilgængeligt. Det er blevet designet og redesignet for at få det rigtigt

Verdens førende, multiprisvindende, 4-i-1 fitnessværktøj til studie-, klub-, personlig-, gruppe- og udendørstræning.

Livall

Smart og sikker cykelhjelm

Som verdens første smarte og sikre cykelhjelm-brand, udvikler LIVALL smart sportsudstyr og er det første brand til at anvende blinklys og SOS-alarm ved ulykker.

Schrader Airsistant

Mere sikkerhed - mere komfort

Schrader Airsistant er letvægts- og holdbare dæktrykssensorer monteret på dækventilen overvåger cykeldækkenes lufttryk og temperatur og overfører realtidsdata via Bluetooth lavenergiteknologi til det eksisterende cykeldisplay, en kompatibel cykelcomputer eller en mobil-app (iOS eller Android).

Membantu

Fokus på bedre søvn

Membantu fokuserer på at hjælpe babyer og familier med mere søvn, fordi søvnen er så utrolig vigtig for de små. Den store mængde søvn er afgørende for normal vækst og udvikling, idet hjernen, under søvnen, bl.a. bearbejder sanseindtryk.

Shapeheart

En unik magnetisk mobilholder

Shapeheart har udviklet et unikt koncept af magnetiske mobilholdere, der kan tilbyde den mest enkle og kompatible montering til cykler, løbehjul og løb.

by KlipKlap

Møbler der stimulerer børns motoriske udvikling

by KlipKlap skaber møbler og tilbehør, der stimulerer den motoriske udvikling hos børn, ligesom de inviterer til leg og nærvær mellem børn og deres forældre.

mill·one

Den kompromisløse manuelle kaffekværn

mill·one er tysk design lavet med hjerte og sjæl. Kollektionen består af to grundmodeller, der er skræddersyet til forskellige brugerpræferencer uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.

Brita

Nyd velsmagende, BRITA-filtreret vand

BRITA er førende indenfor filtrering af postevand. Vores populære filtreringskander fjerner kalk, klor og urenheder og giver en bedre smag. Blød og god. Med over 50 års erfaring ved BRITA om nogen, hvad sundt og frisk velsmagende vand skal indeholde – og ikke indeholde.

Aiper

Intelligente og trådløse poolrobotter fra Aiper

Aiper er en førende producent af avancerede poolrobotter, der er dedikeret til at levere enestående kvalitet og innovation til poolentusiaster over hele verden. Med en passion for teknologisk fremskridt og kundetilfredshed har Aiper etableret sig som en pålidelig partner inden for poolpleje.

TRX

Funktionelle træningsprodukter i høj kvalitet

TRX er verdens førende inden for funktionelle træningsprodukter i høj kvalitet. Udover at levere førsteklasses udstyr, leverer og udvikler de også programmering og uddannelse. TRX er i dag et kendt brand i hele verden, der bl.a. benyttes af kommercielle træningsudbydere, sportsudøvere, militært personel, sundhedspersonale og private brugere.

Witt Promo 2024

Pressemeddelelser

De største forhandlere

Vi repræsenterer og distribuerer nogle af de bedste, internationale brands, og samarbejder med de største forhandlere i hele Norden, UK, Irland og Benelux-landene.

Vis forhandlere

Service

Vi tilbyder en omfattende service og professionel hjælp, så du får mest mulig glæde af dine produkter.

Gå til service

Om Witt

Witt A/S forhandler og udvikler unikke, innovative og efterspurgte hårde hvidevarer, samt små-apparater til kunder i hele Norden.

Læs mere om Witt