Witt Varimixer TEDDY er en stærk, professionel 5 liter røremaskine til de små, daglige opgaver i bageriet, køkkenet og på laboratoriet. Gennemtænkt dansk design med fokus på ergonomi, hygiejne og nem rengøring og i en kvalitet, der er skabt til hårdt arbejde år efter år.

Witt Varimixer TEDDY er støjsvag med den rigtige lyd, som vi kender fra dyre biler, hvor motoren spinder og dørene smækker med overbevisning. Den rigtige lyd, når der skrues op for hastigheden, og når der trykkes på kliklåsen for at vippe rørehovedet tilbage.

TEDDY er solidt kram, der er skabt til mange års hårdt arbejde. Med en specialudviklet, kraftfuld motor, som i modsætning til de fleste andre, små røremaskiner også er i stand til at blande tunge og seje ingredienser ved helt lave hastigheder.

TEDDY er fremstillet af trykstøbt aluminium uden udvendige skruer og åbninger. Alle kanter og hjørner er afrundede, så det er nemt at rengøre røremaskinen med en klud.

TEDDY leveres med 5 liter røreskål i rustfrit stål med låg, et ris af 2,5 mm tråde, en spartel og en specialdesignet krog, der sørger for, at dejen æltes og vendes optimalt. Alt tilbehør er i rustfrit stål og tåler maskinopvask.

Hastigheden reguleres trinløst fra maskinens eneste betjeningsknap. Knappen er gennemgående, så TEDDY kan betjenes fra begge sider og med både højre og venstre hånd. Det gør det nemt at placere røremaskinen på steder, hvor der kun er lidt plads – også på langs op ad en væg. En bred fod med sugekopper sørger for, at røremaskinen står stabilt under arbejdet, og med et enkelt greb holdes kedlen effektivt på plads under arbejdet.

Om Varimixer

Den unge danske mekaniker Palle Hoff Wodschow grundlagde virksomheden i 1915, der senere blev verdenskendt for at være ”STRONG AS A BEAR”. Først handlede det om røremaskiner til professionelle – i dag tilbydes de populære røremaskiner både til professionelle samt til privatforbrugerne. Maskinerne, der er kendetegnede ved styrke og ekspertise, har fortsat bjørnen som varemærke og symbol for mere end 100 års dansk håndværk, kvalitet og banebrydende design og funktion.

Witt Hvidevarer A/S har indgået aftale med Varimixer omkring produktions- og salgsrettigheder af Varimixer TEDDY 5L, som fremadrettet også lanceres i nye farver og med ny overfladestruktur under navnet: Witt Varimixer TEDDY.

Varimixer TEDDY forhandles fortsat og primært til HoReCa.

 

Witt Varimixer TEDDY

  • Hastigheden kan justeres trinløst ved hjælp af den gennemgående betjeningsknap, så TEDDY kan betjenes fra begge sider. Knappen er også kliklås og hængselpunktet, når røremaskinens hoved vippes tilbage for at skifte værktøjer.
  • Et fast gitter og en aftagelig påfyldningsbakke og stænkskærm beskytter både operatøren og ingredienserne, mens der er mulighed for at holde øje med omrøringen.
  • Dens støbte, afrundede design og ingen eksterne skruer eller åbninger gør TEDDY nem at rengøre.
  • Leveres med en 5-liters skål i rustfrit stål med et låg, et piskeris fremstillet af 2,5 mm tråd, en spartel og en specialdesignet krog, der sikrer, at dejen er æltet og vendt til perfektion. Alt tilbehør er fremstillet i rustfrit stål og tåler maskinvask.
  • Under drift holdes kedlen effektivt på plads af et enkelt greb.