Det revolutionerende stegetermometer

Præcist og 100% trådløst

Opnå det perfekte resultat hver gang du tilbereder kød, uden at tænke på, hvordan stege­termometeret placeres i kødet. Få tilmed at vide, hvor længe du skal vente på at kødet er færdigt.

 

 

Perfekt resultat

Slap af og nyd tiden med venner og familie, mens kødet tilberedes.

Med Witt CookPerfects intelligente stegetermometre er det plug and play. Sæt termometeret i kødet, vælg type af kød og det ønskede resultat, tryk start og Witt CookPerfect klarer resten.

Du behøver slet ikke bekymre dig om, om det digitale termometer er placeret korrekt i kødet. Slap i stedet af med venner og familie og nyd tiden, mens kødet tilberedes. Appen fortæller dig, hvornår du er klar til at servere det perfekte måltid – simple perfection.

 

Tilbered dit kød som en professionel – helt simpelt

Hemmeligheden er en specialudviklet algoritme, der benytter sig af målepunkter til at beregne kernetemperaturen og varmestrømmen gennem kødet. Resultatet? Perfekt tilberedt kød – hver gang.

 

Teknologien bag Witt CookPerfect

For at opnå et godt resultat når du tilbereder kød, er det nødvendigt at kontrollere kødets kernetemperatur.

Kernetemperaturen findes i kødets koldeste punkt. For at opnå det ønskede resultat er det derfor essentielt, at kernetemperaturen måles helt præcist.

De eksisterende stegetermometre på markedet måler kun temperaturen i spidsen af termometeret. Dette gør det kompliceret at måle kødets kernetemperatur, da man er afhængig af at spidsen af termometeret er placeret helt præcist i kernen af kødet. Rammer man bare en centimeter forkert, i forhold til kødets kerne, kan man opleve forskelle på op til 10 grader, hvilket er forskellen mellem et medium-rare og et medium-done resultat

 

 

Teknologien bag Witt CookPerfect

Witt CookPerfects intelligente stegetermometer måler temperaturen forskellige steder i kødet. Den specialudviklede algoritme bruger disse målepunkter til at beregne kernetemperaturen og varmestrømmen gennem kødet. Med Witt CookPerfect er du hermed garanteret, altid at måle kernetemperaturen, uanset hvordan termometeret er placeret i kødet. Herudover vil du få oplyst tidspunktet for, hvornår kødet har opnået den ønskede kernetemperatur og er klar til at blive serveret.

 

Det har aldrig været mere simpelt

Med den gratis CookPerfect app til iOS og Android er det enkelt at forberede og tilberede det perfekte måltid. Appen er tilgængelig på mobilenheder og tablets. Appen findes på engelsk, dansk, svensk, hollandsk og tysk, og flere sprog er på vej.

 

Fuld kontrol

Med CookPerfect appen er det enkelt at indstille og følge din tilberedning af kødet.

Efter ca. 5 minutter vil appen vise, hvornår du kan regne med at kødet er færdigt og klar til servering. Du kan endda indstille alarmer, så du ved, hvornår tilberedning af tilbehør skal begyndes. Således kan hele måltidet serveres samtidigt.

 

 

Quick start
Indstil den ønskede kernetemperatur, hvis du allerede ved, hvilken temperatur du vil tilberede kødet til for at opnå det perfekte resultat.

Forvalg
Vælg mellem forudindstillede kernetemperaturer afhængig af kødets art og hvilken type tilberedning du ønsker – f.eks. medium-rare, medium eller well done.

Visuel
Vælg dit perfekte resultat ud fra visuelle indstillinger. Tag udgangspunkt i typen af kød og vælg mellem billeder af forskellige resultater. Algoritmen vil herefter lade dig vide, når det ønskede resultat er opnået.

 

Witt CookPerfect Wireless

 • Trådløs kødnål med 5 sensorer og indbygget Wi-Fi - måler temperaturen i kødet samt den omgivende lufttemperatur præcist og perfekt
 • Lufttemperaturalarm for HI/LO temperatur
 • Kødnålenstykkelse: 4,2 mm
 • Appen fortæller dig på forhånd, hvornår maden vil være færdig
 • Bluetooth-rækkevidde op til 120 meter

Witt CookPerfect Wireless Sensor

 • Trådløs kødnål med 5 sensorer og indbygget Wi-Fi - måler temperaturen i kødet samt den omgivende lufttemperatur præcist og perfekt
 • Kødnålenstykkelse: 4,2 mm

Witt CookPerfect Comfort Black 2.0

 • Kødnål med 5 sensorer - måler temperaturen i kødet samt den omgivende lufttemperatur præcist og perfekt
 • Kødnålenstykkelse: 2,1 mm
 • Lufttemperaturalarm for HI/LO temperatur
 • Appen fortæller dig på forhånd, hvornår maden vil være færdig
 • Bluetooth-rækkevidde op til 120 meter

Witt CookPerfect Sensor Comfort 2.0

 • Kødnål med 5 sensorer - måler temperaturen i kødet samt den omgivende lufttemperatur præcist og perfekt
 • Kødnålenstykkelse: 2,1 mm

Witt CookPerfect Wireless Dual

 • Trådløs kødnål med 5 sensorer og indbygget Wi-Fi - måler temperaturen i kødet samt den omgivende lufttemperatur præcist og perfekt
 • Lufttemperaturalarm for HI/LO temperatur
 • Kødnålenstykkelse: 4,2 mm
 • Appen fortæller dig på forhånd, hvornår maden vil være færdig
 • Bluetooth-rækkevidde op til 120 meter

FAQ

Witt CookPerfects intelligente stegetermometer måler kødets temperatur op til fem forskellige steder, hvilket giver data til den specialudviklede algoritme, der i en matematisk udregning beregner kernetemperaturen.

Andre normale stegetermometre måler kun temperaturen i spidsen af termometeret. Dette betyder, at man ved placeringen af normale stegetermometre er meget afhængig af, at få termometeret placeret helt præcist i kødet for at måle det korrekte sted.

Dette er ikke afgørende for Witt CookPerfect, da de forskellige målepunkter kombineret med algoritmen sikrer, at den korrekte kernetemperatur altid måles, uanset hvordan termometeret er placeret i kødet. Dog er det vigtigt, at nålen skydes ind i kødet, så den dækkes helt op til den markerede linje for at kunne fungere optimalt.

 


 

Hvordan kan jeg være sikker på at måle den rigtige kernetemperatur?
– Vi har udviklet en algoritme der bruger op til 5 målepunkter til at beregne det koldeste punkt i kødet, hvilket er lig kernetemperaturen. DU skal blot sikre sig at termometeret placeres det tykkeste sted i kødet og at spidsen af termometeret går gennem midten af kødet.

Kan Witt CookPerfect vise, hvornår kødet er færdigtilberedt og klar til servering?
– Ja ved brug af den tilhørende app, indstiller du den ønskede kernetemperatur (f.eks. 54 grader). Start processen, og efter 5 minutter har algoritmen beregnet hvornår kødet opnår den ønskede kernetemperatur og viser det i appen.

Hvilke sprog findes CookPerfect appen på?
– Det gratis app fås på engelsk, dansk, svensk, hollandsk og tysk. Flere sprog er under udarbejdelse og vil blive tilføjet ved kommende opdateringer.

Hvor mange stykker kød kan man måle samtidigt med Witt CookPerfect?
– Ved brug af 2 sensorer kan man måle to stykker kød samtidigt og følge resultatet i appen.

 

Hvor mange grader kan sensoren holde til?
Under nålens markering for minimum indsættelse(sikkerhedsmarkering) på nålen kan den trådløse sensor modstå temperaturer op til 100 °C, mens den del der er over denne markering kan modstå temperaturer op til 300 °C.

Hvad er inkluderet i Witt CookPerfect?
– En receiver og et termometer.

Kan Witt CookPerfect også bruges i ovn eller rygeovn?
– Ja, det vil virke perfekt.

Kan Witt CookPerfect bruges til at tilberede andet end kød?
– Ja, Witt CookPerfect er også perfekt til eks. måling af tilberedningstemperatur ved bagning. Witt CookPerfect kan IKKE bruges i vand eller andre væsker!

Kan Witt CookPerfect bruges i alle slags kød?
– Ja, så længe nålen er dækket op til den markerede linje.

 

 

 
 

 

 

Hvilke platforme understøtter Witt CookPerfect?
iOS og Android understøttes.

Kan Witt CookPerfect bruges i en microbølgeovn?
– NEJ! Brug den ikke i en mikrobølgeovn, da det vil skade både mikrobølgeovnen og termometeret!

Hvad sker, hvis temperaturen i grill eller ovn ændres?
– Vores algoritme beregner løbende, hvornår kødet er færdigt. Hvis luft-temperaturen ændres, vil stegetiden justeres i overensstemmelse med ændringen. 

Kan receiveren placeres inden i grillen eller ovnen?
– NEJ! Placer ikke receiveren inden i grillen, ovnen eller andre varmeelementer.

Min app viser “Ny firmware tilgængelig” – hvad betyder dette?
– Vi stræber hele tiden efter at forbedre vores product, inklusiv softwaren indeholdt i receiveren. Dette kaldes firmware. Vi anbefaler altid at opgradere hvis ny firmware er tilgængelig.

 

Forhandlere