Witt SA6082-1BG kødmodning

Varenr.: 20110013

Sort underbygget skab til kødmodning i 1 zone 1-25°, fugtighedsstyrringen  og UV-steriliserende lys beskytter kødet i modningsprocessen. Skabet er med vandtank og der medfølger 3 stk ophængningskroge, 1 stålrist og 1 saltbakke. 

  • Fugtighedsstyring af krogmodning fra 1° til 25°
  • Steriliserende UV-lys
  • Medfølger 3 stk kroge og 1 stk rist og en saltbakke
  • Klimaklasse: 0,1,2,3,4,5,6,7,8
  • Køkkensokkelen kan gennemføres under skabet
Se alle specifikationer

Specifikationer

Kapacitet, forbrug og strømforsyning

Kræver autoriseret installatør Nej
Kølevolume (l) 127
Kølevæsketype R600a
Kølevæsketype, vægt (g) 35
Energiforbrug år (kWh) 500

Produktdesign & placering

Betjeningspanel Touch
Displayfarve Hvid
Materiale Glas
Rustfri stål
Farve Sort
Displaytype LCD
Dørhængsel Højrehængt
Dør 2-lags glas
Type af håndtag Malet stål
Vendbar dør Ja
SoftClose Nej
Vendbare døre Ja
Type af håndtag Udvendig
Justerbare ben Ja
Laveste egnede stuetemperatur (°C) 10
Modelbredde (cm) 59,5
Dørhængsel Højrehængt
Rengøringsvenlig Ja

Funktioner

Luftcirkulation Ja
Antal kompressorer 1
Kompressortype Vibrationsdæmpende kompressor
Termostattype Elektronisk
Temperaturdisplay Ja
Placering af display Indvendig
Døralarm Ja
SoftClose på dør Nej
Kulfilter Nej
Temperaturzoner 1
UV-beskyttet dør Ja
Aktivt kulfilter Nej
Displaytype Touch

Indvendige funktioner

Antal hylder 1
Hyldetype Rustfri hylde
Ophængsbom med 3 kroge
Rustfri saltbakke
Antal stålhylder 1
Indvendigt kamera (ekstratilbehør) Nej
Lystype LED

Mål & Vægt

Højde (mm) 820
Bredde (mm) 595
Dybde (mm) 570
Vægt (kg) 42
Installationsbredde (mm) 830-895x600x590
Ledningslængde (cm) 200
Min. indbygningsmål (HxBxD mm) 820x600x590
Maks. indbygningsmål (HxBxD mm) 895x600x590
Ledningslængde (cm) 200

EAN

EAN 5707582007070

Mere information

Sort underbygget skab til kødmodning i 1 zone, fugtighedsstyrringen sikre den rigtig balance til modningen af kødet og UV-steriliserende lys beskytter kødet i modningsprocessen. 

Dryaging, er en gammel metode til at modne kød så det både bliver mere smagsfuld og mørt.

Køb fx 1 kg RibEye
Når det er svundet 30% er det klar til at blive svitset på panden
Det meste kød der købes i dag er pakket kort efter slagtning og udskæring og har ingen eller meget kort modning.
Umodent kød mangler smag, i et DryAgeskab frigives den mælkesyre som er i alt kød, det giver mindre syrlighed i kødet og mere omami/smag

Temperaturen til at krogmodne oksekød skal være 1-3° og mellem 65 og 75 % i luftfugtighed - Vi anbefaler 2° og 70%
Vandbeholder i bunden af skabet fyldes med vand og fugten i skabet styres automatisk

Kødet vejes og hænges op i de medfølgende kødkroge
Når kødet har ca 30 % mindre vægt er det klar til tilberedning
De lettere indtørrede sider skæres væk og brunes gerne af, så man senere kan lave en lækker sauce. Kødet tilberedes som man ønsker. Det kan være langtidsstegt i ovn, sous vide, flamegrilled eller bare en hurtig tur på en varm grillpande/fad

Fælles for dry-aging/tør-modning/krog-modning er, at det er en process der indtil nu har været stort set umuligt at gennemføre i et almindeligt hjem. Hvor mange kender du måske som har et køle-rum i deres hjem? eller hvad med bare et køleskab hvor de kan garantere at der ikke kommer en masse bakterier ind med de andre madvarer? Vi kender i hvert fald ingen!

Bedømmelse
0
(0 Bedømmelser)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0