JONS KULGRILL: EVERDURE 4K
”Det fede ved at grille er, at det jo er ret ligetil,
selv på en avanceret grill. Og kullene på min
Everdure 4K er altså klar på kun 11 minutter,
så jeg har meget mere tid sammen med mine
gæster!”
Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt, hvor der dufter
helt fantastisk. Også efter maden, når det er blevet lidt mørkere og køligere
og man rykker tættere på grillen for at varme sig”.
4K KULGRILL FRA EVERDURE
Everdure 4K er en hypermoderne opdatering af den 4000 år gamle
kamado-grill, der blev brugt som komfur i Fjernøsten og bragt til Vesten af
soldater, der vendte hjem efter 2. verdenskrig.
• Fast Flame Ignition™ (glaspanel m/touch-betjening)
• Præcis airflow-ventil og slide-system
• Påfyldning af trækul på siden af grillen
• Integrerede stegetermometre til høj temperatur
• Indvendig lys til aften-madlavning
• Vandpåfyldning
• Ovnen kan bruges både med eller uden ben
• Bluetooth-forbindelse (iOS og Android)
• LED digitalkontrol
• Timer
• Nedtælling på optænding
• Display til ovn- og madtemperatur
OPSKRIFT: SOMMERSALAT
Til 4 portioner
Mange tænker ofte på kød, når der skal grilles. Men fisk
er fantastisk at bruge til grillen, da det har en frisk smag og
tilmed er sundt, uden det nødvendigvis smager sådan.
Denne simple en papillote med torsk er med syren fra
citronen og knas fra dukkahen en let og lækker tilføjelse
til sommerbordet.
FISKEPAKKER
· 400 g lange-fisk (torsk eller
anden hvid fisk kan også
bruges)
· 1/2 citron
· Lidt olivenolie
· Salt og peber
DUKKAH
· En stor håndfuld blandede
nødder og kerner (mandler,
hasselnødder, pistacienødder,
græskarkerner og/eller
solsikkekerner – alt kan
bruges)
· 1 tsk, hele korianderfrø
· 1 tsk. hele spidskommenfrø
· 1 tsk. hele fennikelfrø
· 1 tsk. chili
· 1 tsk. sumakkrydderi
· Salt og peber
Sådan gør du:
FISKEPAKKERNE
Skær fisken ud i fire stykker, og
placér dem enkeltvis på et stort
stykke folie, så du laver én pakke
pr. person. Hæld olivenolie,
salt og peber henover fisken,
og placér nogle tynde skiver citron
ovenpå. Pak den grundigt
ind i folien, og læg dem klar til
at komme på grillen.
Læg pakkerne direkte på grillen
– gerne ude i siden, så de ikke
får alt for meget direkte varme.
Grill dem i 3-4 minutter, til
fisken lige akkurat er tilberedt.
Åbn pakkerne lige inden servering,
og drys med dukkah og
friskpresset citronsaft.
DUKKAH
Lav dukkahen som anført på
foregående side.
Bluetoothforbindelse
(Android
og iOS)
Vejl. 19.999,-