Årets robotplæneklipper høster adskillige awards

Robotplæneklipperen Robomow RK1000 blev lanceret i foråret 2021, og har allerede bevist sit værd ved at have vundet Bedst i test” hos TÆNK og Råd & Rön samt kåret som ”Testvinder” hos AOD.

Robomow RK1000 gør livet nemmere for dig. Den karakteriseres for sin brugervenlighed, grundet sin hurtige og ukomplicerede installation, nemme betjening og minimale vedligeholdelse. Den sikrer en perfekt finish, er udstyret med intelligente smart-features og yder exceptionelt på plænen.

Takket være det patenterede græsfjernersystem på hjul og klinge minimeres risikoen for tilstopning ved højt græs, og grundet det fjederophængte klippesystem samt de stærke terrængående hjul med unik takket profil garanteres et perfekt greb og manøvredygtighed. Hjulenes design minimerer kontakten med plænen, hvilket beskytter plænen og forhindrer hjulspor.

Robomow RK1000 er udstyret med unikt kantklip og klipning ud over hjulbredden, hvilket betyder, at den efterlader en perfekt finish på plænen, og eliminerer behovet for den irriterende og tidskrævende manuelle kantklipning.  

Stigninger og ujævnt underlag klarer RK1000 med bravur, og sikrer et perfekt snit på selv 45 % hældninger. Den kraftige kulfrie DC-motor er lydsvag (<60 dB), hvilket gør klipning muligt, når det passer bedst ind i dit skema.

Den elegante 4,3” touch-farveskærm er multifunktionel, hvilket betyder, at alle indstillinger nemt og hurtigt klares direkte via skærmen. Den intelligente 360° forhindringssensor giver dig den optimale sikkerhed. Den reagerer på enhver form for kontakt, hvorved den takler forhindringer med stor professionalisme.  

Robomow RK1000 har ”klippet sig ind” i folks hjerter verden over, efterladt plænen perfekt klippet og elimineret en triviel og tidskrævende arbejdsopgave. Og nu har de professionelle afgivet deres dom: Robomow RK1000 ér bare ”Bedst i test”.  

Vejledende udsalgspris

  • RK1000: DKK 9.999,-
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

24. marts 2021

Helt nye robotplæneklipper-serier

Robomow udvider nu med 2 helt nye serier Robomow RT-serien samt Robomow RK-serien. Ens for begge serier er, at de er udstyrede med funktioner, der gør en forskel i dit liv.Læs mere

7. marts 2023

Segway Navimow med VisionFence – A life without boundaries

Foråret kommer, og snart begynder græsset at gro. Robotplæneklipperen Segway Navimow klarer arbejdet for dig. Og nu har du muligheden for at få fingrene i VisionFence-sensor - det geniale Navimow-tilbehør til haver med flere forhindringer og områder ... Læs mere