Grillstegning på køkkenbordet

Sage har produceret et mesterværk af en avanceret panini-grill. En præcisionsgrill, der kan stå på køkkenbordet og foldes ud til et stort grillareal, hvor temperaturen kan indstilles uafhængigt på hver vendbar stegeplade

Tilbered æg og bacon til morgenmad, rist lækre panini-sandwich til frokost, steg møre bøffer til aftensmad og bag gyldne vafler** til dessert. Alt sammen på samme grill. Med 3 forudindstillede programmer er Sage BBQ and Press Grill super nem og intuitiv at bruge for hele familien.

Den kompakte sag kan foldes ud, så du får en stor og åben grill med et stort stegeareal at udfolde dig på. Grillens BBQ-indstillinger giver dig mulighed for at tilberede mange typer mad ved forskellige temperaturer. Ved varmere temperaturer bruner de keramiske varmeplader fx kødet mere og giver en bedre stegeskorpe, men mulighederne og kombinationerne er uendelige.

Grill- og stegepladerne er nemme at rengøre i hånden, men kan også sagtens skubbes ud og stilles i opvaskemaskinen for nem og bekvem rengøring.

Vejl. salgspris

Sage® BBQ and Press Grill DKK 1699,- (SGR700)

* Stegepladerne er er non-stik, keramiske og komplet PFOA- og PTFE-fri. Flade eller m/grill.
** Bemærk: Kompatible PFOA-fri vaffelplader sælges separat.
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

5. august 2020

Pizza med autentisk stenovnssmag – mums!

Sage har produceret en unik indendørs pizzaovn, der via intelligent og kontrolleret varmeteknologi formår at gengive den autentiske stenovnssmag.Læs mere

20. oktober 2020

Just blend it...

Enkel, elegant og effektiv blender - med funktioner, du rent faktisk får brugt. Hver gang!Læs mere