Du smider 47 kg mad ud hvert år

Spiseligt mad, vel at mærke. Ærgerligt, når det er så nemt at gøre noget ved. En af de bedste investeringer du kan foretage i dit køkken, er at anskaffe et Liebherr køleskab med BioFresh. Derved mindsker du både madspild og sparer penge.

Liebherrs kvalitetskøleskabe med BioFresh-teknologi giver dine madvarer optimale betingelser, så holdbarheden forlænges, smagen bibeholdes, madspild undgås, og du sparer penge. What’s not to like?

Men er et Liebherr køleskab ikke dyrere end et almindeligt køleskab? ”Jo, på købsdagen, men et almindeligt køleskab uden den rette teknologi vil over årene være markant dyrere – og med et Liebherr køleskab vil du dagligt mærke en betydelig mere friskhed og holdbarhed i dine madvarer”, fortæller Dennis Juelsgaard, Product Manager for Liebherr hos Witt A/S. ”Faktisk sparer du også tid, da du ikke skal handle så ofte.” Vidste du i øvrigt, at alle funktionelle dele i et Liebherr skab testes til minimum 15 års brug?

Torsdag den 29. september er Danmarks nationale Madspildsdag, og Liebherr sætter i den forbindelse yderligere fokus på deres patenterede BioFresh system, som er med til at reducere madspild betydeligt.

Fakta om madspild*:

  • En familie på 4 i Danmark smider i gennemsnit mad ud for 7200,- kr. om året
  • Hver dansker smider hvert år 47 kg mad ud
  • Hvis madspild var et land, ville det være den 3. største klimasynder - kun overgået af USA og Kina.  

*) https://www.stopspildafmad.dk/madspild.html

Liebherr: I over 65 år har Liebherr produceret kvalitetskøleskabe, der gang på gang indtager førstepladsen i alverdens tests. En af årsagerne findes i deres mange unikke, integrerede teknologier, der holder madvarerne friske længst muligt. 

BioFresh er Liebherrs patenterede teknologi, der sørger for en konstant temperatur tæt på 0°C og en perfekt luftfugtighed, så næringsstofferne bevares meget længere end i traditionelle køleskabe. Holdbarheden og friskheden på det meste frugt og grønt kan forlænges ved at opbevare det i en BioFresh-skuffe (undtagen tomater). Det er endda bevist, at vitaminindholdet på frugt og grønt kan stige.

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

1. juli 2022

Sådan bliver kødet mere mørt og smagfuldt

Det meste kød, der købes i dag, er pakket kort tid efter slagtning og udskæring og har derfor ingen eller meget kort modning. Umodent kød mangler smag. I et DryAgeskab (kødmodningsskab) frigives den mælkesyre, som er i alt kød og som giver mere smag/ ... Læs mere

12. december 2022

Vild med hjemmelavede flødeboller?

Så vil du elske denne kogeplade... Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ... Læs mere