Sådan får du flest vitaminer ud af din mad

Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse.

Der er en grund til at professionelle kokke og bagere sværger til damp. Damp tilfører madlavningen et gear mere. Bagværk hæver bedre og får en gylden og sprød skorpe. Stege bliver møre og sprøde. Grøntsager og fisk får en utrolig lækker konsistens. Samtidig forbliver vitaminer og mineraler inde i råvarerne. En dampovn er sund tilberedning af maden, som også smager langt bedre.

Selv resterne bliver mere velsmagende
Damp er også fortrinligt til at genopvarme gårsdagens retter med et langt mere velsmagende resultat end hvis resterne har været en tur i mikroovnen. Fx er en pizza næsten lige så god dagen efter, hvis den genopvarmes med damp.

Ovnrengøring – er der nogen, der melder sig?
Nej tak. Overspringshandlingerne står i kø, når ovnen trænger til en grundig omgang. Derfor opfandt De Dietrich i sin tid ’Pyrolyse’ (et program, hvor ovnen rengør sig selv). Genialt. Indtil nu har denne funktion ikke været forenelig med dampovne; men endnu en gang er De Dietrich pionerer. De Dietrich DOR 7586A

er verdens første dampovn med pyrolyserengøring. Tør blot asken af med en fugtig klud bagefter, og ovnen er skinnende ren igen.

Eksklusiviteten understreges af det flotte kobberudtryk sammen med grebet og metalbeslaget omkring displayet, som minimerer fedtaftryk fra fingre - normalt ellers uundgåeligt på ovne med glasoverflader og/eller touch betjening. Let og intuitiv betjening via drejehjulet, som også fungerer som trykknap.

--

De Dietrich
De Dietrich er en fransk hvidevareproducent, kendt for produkter af meget høj kvalitet og med sans for detaljer. Deres produkter har modtaget det anerkendte franske mærkat ”Origine France Garantie”; et kvalitetsstempel, der signalerer gennemsigtighed omkring fremstilling og oprindelse, for derved at gøre det lettere for forbrugeren at finde fremragende og prestigefyldte kvalitetsprodukter. De Dietrich er opfinder af pyrolysen, som de har videreudviklet med ’Pyro-turbo’, hvor ovnens ventilator tages i brug. Den øgede bevægelse af luften sikrer, at ovnrummets mange hjørner og hulrum rengøres

 

Vejl. pris: 20.999 DKK

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

21. oktober 2020

Innovativ kogeplade med sous vide

De Dietrich har designet en fuldautomatisk kogeplade, som måler tilberedningstemperaturen direkte i gryden ned til én grads præcision.Læs mere

1. maj 2022

Sådan får du vinen til at smage bedre

Rigtig mange prioriterer et godt glas vin, også i hverdagen. Oplevelsen kan dog nemt gå hen og blive middelmådig, hvis vinen fx har været opbevaret i en reol i køkkenet. Et vinskab gør alle vine bedre - dyre som billige – og opgraderer samtidig dit k ... Læs mere