Nyd vinen af glas fra testvindende Zalto

Registrer købet af dit Liebherr vinskab og få tilsendt 2 stk. Zalto Burgundy vinglas til en værdi af DKK 575,-

Gælder kun for køb foretaget fra og med 15. marts 2021 til og med 23. maj 2021

 

Fritstående vinskabe

En vins temperatur påvirker dens egenskaber. For at faktorer som f.eks. temperatur, luftfugtighed og lys ikke påvirker vinkvaliteten, er et vinskab fra Liebherr optimalt egnet til opbevaring. Klimaet i skabet sikrer tilstrækkelig høj luftfugtighed, vinen beskyttes mod UV-lys samt vibrationer. Derudover kan temperaturen reguleres individuelt – afhængigt af, om flaskerne er beregnet til at blive drukket snart eller til langtidsopbevaring.

Se fritstående vinskabe

Indbygningsvinskabe

For vinnydelsen spiller den rigtige temperatur en vigtig rolle. Det gælder både for den langtidsopbevaringen og for drikketemperaturen. Et opbevarings- eller serveringsskab fra Liebherr giver den perfekte opbevaring. Vinen opbevares her under nøjagtigt kontrollerede betingelser og beskyttes mod skadelige miljøpåvirkninger. Ved hjælp af det store udvalg integreres indbygningsvinskabene fra Liebherr nemt i køkkenet eller stuevæggene.

Se integrerede vinskabe

Zalto-vinglas

Når du løfter et Zalto-glas, så ved du det! Glasset du har i hånden er helt exceptionelt. Det perfekt mundblæste glas er i komplet balance og udstråler en elegance og overlegen funktionalitet, ikke mange kan matche.

Det smukke Burgundy-vinglas, som du her kan få med til dit vinskab, er fra den smukke  Zaltos Denk’Art-serie, der hyldes verden over, som de bedste vinglas i et utal af tests. Serien kendetegnes ved, at alle glas er yderst delikate, tynde og lette i designet. Glassene er perfekt balancerede og føles utrolig naturlige og nemme at køre rundt i hånden, alt i mens de på ingen måde bliver for skrøbelige.

Samt hos alle autoriserede Liebherr-forhandlere