The Jiffle – når mindre er MERE!

Foldbar kombivogn som passer ind i enhver familie. Barnevogn, klapvogn og trækvogn i én! The Jiffle er et prisvindende og ‘funky’ nyt brand, som differentierer sig på design og funktionalitet, og giver MERE i hverdagen – på flere parametre.

Som noget helt unikt kan The Jiffle klappes sammen på intet mindre end tre forskellige måder, og det åbner for nogle muligheder. The Jiffle er en barnevogn med særdeles god ventilation, så familiens mindste kan sove sødt, både sommer og vinter, i en optimal og behagelig temperatur. The Jiffle er også en praktisk klapvogn, hvor det lidt større barn kan vende enten nysgerrigt ud mod verden – eller trygt ind mod dig, og hvor der i bunden af vognen kan der opbevares op til 60 kg last. The Jiffle kan også laves om til en trækvogn – helt optimal at tage med sig, når familien skal i skoven – eller dyreparken! 

The Jiffle har en game-changing funktionalitet, ikke hidtil set på markedet, og er en både spændende, rummelig og særdeles praktisk vogn – det helt rigtige valg man aldrig fortryder!

Witt A/S er officiel distributør af The Jiffle i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Seneste pressemeddelelser fra The Jiffle

23. marts 2023

The Jiffle – når mindre er MERE!

Foldbar kombivogn som passer ind i enhver familie. Barnevogn, klapvogn og trækvogn i én! Læs mere