Alt hvad du har brug for for at lave fantastisk pizza derhjemme

Fordi alle fortjener fantastisk pizza... derfor. Det er en enkelt idé, og en ædel sag der ligger bag alt hvad Ooni gør. De knokler og giver ikke op før der står en Ooni pizzaovn i haven hos alle.

Siden introduktionen af verdens første bærbare pizzaovn på træpiller tilbage i 2012, har Ooni leveret pizzaovne, der gør dig til den ultimative pizza-kok.

Oonis pizzaovne varmes op til hele 500°C på kun 15 minutter - så høj en temperatur er nødvendig for at kunne lave pizza i restaurantkvalitet, men den ultimative skorpe og sprøde bund. Ved denne intense temperatur, kan du diske op med en hjemmebagt pizza på KUN 60 SEKUNDER!

Uanset om du foretrækker pizza bagt med smag fra træpiller eller om du sværger til gassens bekvemmelighed... så fortjener du en pizzaovn fra Ooni, for de gør simpelthen pizzaer bedre!

Witt A/S er officiel distributør af Ooni pizzaovne i Danmark, Finland og Sverige

Seneste pressemeddelelser fra Ooni

10. februar 2021

Ooni laver den perfekte pizza

En Ooni pizzaovn er perfekt til dit udekøkken. Siden introduktionen af verdens første bærbare pizzaovn på træpiller tilbage i 2012, har Ooni leveret pizzaovne, der gør dig til den ultimative pizza-kok. Læs mere