Cosmo Connected er et fransk start-up specialiseret i IoT (Internet of Things) for at skabe optimal sikkerhed af personer på farten.

Cosmo Connected Helmet Accessory er det første app-forbundne og aftagelige bremselys til hjemle. Enheden kombinerer uovertruffen visuel sikkerhed, nødopkald til supportcenter og nødkontakter i tilfælde af uheld og transmission af GPS-koordinater.

Designet på Cosmo Connected er skabt af det prisvindende Ellum Studio på CES 2016 i Las Vegas. Cosmo Connected hjelmlyset er patenteret i 151 lande.

Cosmo Connected er en teknologi designet til alle typer transport: Motorcykler, cykler og løbehjul, men er også egnet til f.eks. skiløb, ridning og ekstremsport... og så er der selvfølgelig også de professionelle, hvor farlige situationer er hverdag: Bygningsarbejde, politi, transport og levering mm. Forskellige typer lys er tilgængelig for de enkelte brugstyper, f.eks vil det blinkende lys give cyklister mere synlighed på vejene, og skiløberne vil være mere synlige på løjperne i dårligt vejr.

Witt A/S er officiel distributør af Cosmo i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Seneste pressemeddelelser fra Cosmo Connected

28. maj 2020

Mere fleksibil‚ sikker og synlig i trafikken

Med de intelligente lygter fra Cosmo Connected™ skaber du nemt og hurtigt mere sikkerhed for dig selv, når du færdes i trafikken – uanset om det er på løbehjul, cykel, knallert, scooter eller motorcykel. Monter lygten på hjelmen og du er ”good to go” ... Læs mere