
Chef-funktion (Ikke alle modeller).
Vælg en af de 15 retter fra menuen, og placér maden
i den korrekte højde. Herefter tilbereder ovnen maden
helt automatisk, og du kan forvente et perfekt resultat
hver gang!
10 witt.dk
Tilberedning på lav temperatur
Professionelle kokke benytter ofte langtidstilberedning
ved lav temperatur, simpelthen fordi maden bliver
bedre: ekstra mør og mere smagfuld. Nu kan du gøre
det samme. Vælg retten i menuen, sæt maden ind i
den korrekte højde, og ovnen klarer resten!
Fransk pattisserie
Macarons, cannelés, chokoladefondant … Kun De
Dietrichs specialprogram hjælper dig med præcist
og succesfuldt at lave pattisserie-klassikere. Vælg
melllem 14 automatiske opskrifter, og forvent at få ros!
Tørrefunktion
Tørring er en gammel, men effektiv konserveringsteknik.
Ved en stabil temperatur mellem 60-80°C
tørres aromatiske urter, frugter og grønsager
skånsomt. Udover en bedre holdB(A)rhed, bevares
indholdet af vitaminer næsten intakt.
Varmefordeling
Alle De Dietrichs ovne er udstyrede med et unikt
varmefordelingssystem. 4 ventilationsåbninger
fordeler varmen i ovnrummet og giver et perfekt
bage- og stegeresultat.
Kulinarisk Guide
Når du har valgt den ønskede opskrift og indtastet
rettens vægt, vælger ovnen selv det rigtige
tilberedningsprogram inkl. temperatur og tid.
DAMP- ELLER
ALMINDELIG OVN?