Shhh… lydsvag familieopvaskemaskine vinder pris

Fisher & Paykel er kendt for at producere kvalitetshvidevarer. Deres populære og fleksible dobbelte skuffeopvaskemaskine har netop modtaget Quiet Mark-prisen.

Dobbeltopvaskemaskinen fra Fisher & Paykel er på trods af sine to motorer lige så støjsvag som mange af markedets ordinære opvaskemaskiner med kun én motor. Derfor er den netop blevet tildelt Quiet Mark-prisen*. En pris, der gives til ekstra støjsvage produkter.

Skuffeopvaskeren er en rigtig familiemaskine. Med sine to uafhængige skuffer er der altid rent service – vask i den ene, fyld op i den anden. Med 4 eller flere personer i familien er der brug for stor kapacitet nogle dage og mindre kapacitet andre dage. Til mindre familier er er altid en ekstra skuffe tilgængelig, når gæster eller børnene kommer på besøg. Skuffeopvaskeren er markedets eneste af sin slags og både miljøvenlig, innovativ og æstetisk smuk.  

Læs om Quiet Mark her

*) Modellerne DCHX9 og DDFHB9
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

23. oktober 2019

Et intelligent og integreret amerikaner-køleskab... der passer ind!

Et integreret køleskab er et æstetisk valg, som tilfører køkkenet et mere stilrent udtryk. Normalt vil du opleve visse begrænsninger, fordi dybden på et fritstående amerikanerkøle-/fryseskab ikke stemmer overens med dybden i resten af dit køkken.Læs mere

3. marts 2020

Forkæl dine madvarer med Liebherr BluPerformance 2.0

Liebherr har med sit BluPerformance 2.0-program opgraderet interiøret, reduceret støjniveauet samt opdateret BioFresh-skufferne og derved muliggjort en luftfugtighedsindstilling på 100%.Læs mere