Witt investerer i nærvær og flot design

I vores accelererende samfund er nærvær blevet en mangelvare, og netop nærvær er fundamentet for - især børns - trivsel. Witt har valgt at investere i det danske firma ’by KlipKlap’, som skaber møbler, der stimulerer børns motoriske udvikling og samtidig indbyder til leg og samvær mellem børn og forældre.

Digitale distraktioner, forhastet tempo og for høje ambitioner spærrer for fordybelse og kvalitetstid mellem børn og deres forældre. by KlipKlap producerer møbler, der lægger op til leg og nærvær mellem børn og voksne. Filosofien er, at møbler får et længere liv, når de opfordrer til en multifunktionel måde at leve på. Den filosofi er Witt med på. Så meget, at distributionsvirksomheden har valgt at investere i virksomheden.

”Brandet og produkterne passer perfekt ind den filosofi, vi arbejder efter,” fortæller Investment Director Kasper Witt: ”Originalt, stilfuldt design kombineret med ekstrem høj kvalitet og holdbarhed.”

Et multifunktionelt eventyr

Virksomheden ’by KlipKlap’ blev stiftet tilbage i 2011 med en vision om at designe funktionelle møbler og tilbehør til hjemmet i holdbare materialer og med et stilfuldt udtryk. Eventyret tog sin begyndelse, da en dansk mor forgæves ledte efter et behageligt underlag til tumletid med sin lille søn. Til sidst designede hun sin egen tumlemadras, som udover at løse problemet også fungerede som et perfekt værktøj til at stimulere hendes søns motoriske udvikling, og som samtidig styrkede deres samhørighed.

Madrassen blev så populær blandt venner og familie, at hun snart begyndte at producere flere prototyper af designet. Hun opdagede snart, hvilket potentiale det alsidige møbel rummede, og dette blev starten på by KlipKlap. I dag har det originale design udviklet sig til en hel serie af produkter, og for mange danskere er by KlipKlap et ikon indenfor multifunktionelle møbler.

Perfekt match

Den danske mor er stifteren af by KlipKlap, Pia Dam Lauritsen. Om samarbejdet med Witt fortæller hun: ”Vi har et stort ønske om, at endnu flere i hele verden skal have glæde og gavn af by KlipKlap, og her kan Witt hjælpe med deres tungtvejende erfaring inden for salg og distribution.”

”Vores forskellige styrker udgør det perfekte know-how match. by KlipKlap har fingeren på pulsen i forhold til produktkendskab, designudvikling og formgivning, og vi tager os af distributionen. Samarbejdet skulle også gerne sikre ressourcer til udvikling af sortimentet med nye kvalitetsprodukter i by KlipKlap-universet,” fortæller Kasper Witt

Witt og by KlipKlap glæder sig til at få mere nærvær og flot design ind i flere hjem verden over - et design, der følger med tiden og livet. Forbrugerne investerer ikke kun i funktionelle og smukke møbler, når de køber by KlipKlap, men også i glæde og gode minder, der varer hele livet.  

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

8. september 2022

Witt investerer i bedre søvn!

Witt har investeret i virksomheden Membantu, som var de første i Norden til at introducere vuggemotoren; en hjælpende Smart Tech-hånd til forbedring af babys – og dermed hele familiens – søvn. Læs mere

30. august 2023

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne

Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste sø ... Læs mere