Mumitroldene storhitter

Mumitroldene rider på en bølge af popularitet. Med egen forlystelsespark, souvenirforretninger over hele verden, bamser, tøj, krus - og ikke mindst Teministeriets populære Moomin serie.

Selvom det er over 75 år siden Tove Jansson skrev den første historie om de finurlige væsener, Mumitroldene, der senere skulle blive til Finlands måske mest kendte bidrag til verdenslitteraturen, er populariten ikke dalet. Tværtimod.

Teministeriets Moomin serie består af 9 spændende smagsvarianter, sammensat af vilde bær fra den skandinaviske natur, hvorfra Mumitroldene også stammer. Fås både som pyramide-te, emballeret i flotte æsker, som prydes af Mumi-familien, men også som løs te i æstetisk smukke tinbokse, som - efter teen er drukket - er både anvendelige og dekorative i boligindretningen. Senest er refill-poserne kommet til, lige til at fylde i tindåserne.

Det ser ikke ud til, at Mumi-bølgen stopper foreløbig. Nu har Mumitroldene fascineret børn og voksne i over 75 år, så hvorfor skulle de ikke holde 75 år mere? Teministeriets Moomin serie kan købes i udvalgte special- og interiørbutikker overalt i landet.

Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter med et skandinavisk tvist – og sortimentet er bredt.

Vejl. udsalgspriser

  • DKK 150 (tindåse)
  • DKK 120 (pose/refill)
  • DKK 100 (pyramide-te i æske)
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

1. december 2021

Jul med god samvittighed

Julekalender. 24 dage med daglige overraskelser op til jul. En af de hyggeligste juletraditioner. I år kan du sammen med Teministeriet nyde julen med ren samvittighed med deres 100% bæredygtige tejulekalender.Læs mere

3. marts 2023

Witt investerer i voksende kaffekategori og erhverver sig aktiemajoriteten i exs nordic a/s

Distribution af kvalitetsbrands har de to virksomheder til fælles. Samt ønsket om at steppe et gear op. Witt vil styrke sin position i ’Specialty Coffee’ segmentet, og exs nordic ønsker at få deres premium produkter ud på endnu flere hylder. Læs mere