Tjekliste / Kan Segway Navimow bruges i min have?

Nu er den her endelig – robotplæneklipperen uden behov for kanttråd, og den er klar til at indtage din have. Segway Navimow er en innovativ satellitbaseret robot, der letter græsklipningen for dig.

Danmark, juni 2022. Når du køber kvalitet, ønsker du naturligvis også, at købet er egnet til dit hjem. Sådan er det også for haveejeren, der gerne vil have mere tid til vigtigere ting i livet, og derfor erstatter trivielle opgaver med innovative husholdningsrobotter. Segway, der primært er kendt for elektrisk mobilitet, bevæger sig nu ind på markedet for automatiseret havepleje og står klar med levering af den intelligente robotplæneklipper "Navimow". For at tjekke forholdene og anvendeligheden af Navimow i din have har Segway udarbejdet en tjekliste til dig, der er interesseret i en robotplæneklipper, der ikke kræver kanttråd.

"Navimow" arbejder med satellitsignaler til klipningen af de områder, der er angivet via appen. Derfor skal du kontrollere signalstabiliteten i din have. "For at få den bedste brugeroplevelse anbefaler vi kraftigt, at du besvarer en tjekliste med forskellige spørgsmål om plænens tilstand, inden du træffer en købsbeslutning," præciserer George Ren, General Manager hos Segway BU, for på den måde at kunne matche kundernes forventninger.

Plænen samt omgivende elementer
Idet de faktiske arbejdsforhold for robotplæneklipperen altid er unikke og uforudsigelige, er det nødvendigt først at overveje nogle aspekter af plænen og dennes omgivelser. Det første aspekt er plænens form og størrelse. Er plænen udelukkende placeret foran huset, omkranser den huset, eller er den U- eller L-formet? Hvor stor er afstanden mellem plænen og huset? Hvert scenarie kan føre til flere spørgsmål for på den måde at definere havens funktion. Endnu mere afgørende er omkringliggende bygninger og/eller høje træer. Væsentlige fakta, herunder højden af ydermure samt trækronedækkede områder tages i betragtning, når det besluttes, om Navimow vil opnå optimal ydeevne på din plæne.

Det er afgørende, at GNSS (Global Navigation Satellite System)-basestationen og plæneklipperen modtager et stærkt satellitsignal for at kunne opnå positioneringsnøjagtighed på centimeterniveau gennem realtidskinematik. "Vi oprettede denne tjekliste for at sikre vores kunder optimal brug af Navimow, da signaltransmissionen kan blive forstyrret af flere aspekter for en satellitbaseret robotplæneklipper uden kanttråd. Jo mere information om græsplænen vi indsamler, jo mere præcise forslag kan vi give til vores kunder," lover Ren.

Algoritmebestemt egnethed
Det er ikke blot en faktor i Segways spørgeskema, som er altafgørende. "Om Navimow er egnet til plænen eller ej afgøres af en kombination af flere aspekter. Derudover ligger en kompliceret algoritme bag resultatet af tjeklisten, hvor sandsynligheden for signalustabilitet beregnes," uddyber Ren. Efter at have afsluttet tjeklisten, får du at vide, om Navimow anbefales til din plæne, samt en unik kode, du skal fremvise ved køb af enheden. Det anbefales, at tjeklisten laves, mens du er hjemme, da det er nemmere at svare på nogle af spørgsmålene, når du står ude i haven.

Hvis resultatet af tjeklisten er ubestemt, anbefaler vi, at du kontakter din lokale forhandler for råd og vejledning. Forhandleren kan hjælpe med den endelige beslutning ved hjælp af fx billeder og videoer.

Hvis du er interesseret i Navimow og gerne vil vide, om den er egnet til din have, kan du gennemgå tjeklisten her: https://navimow.segway.com/dk/CheckLIst

Vejl. udsalgspriser

 

  • Segway Navimow H500E, til plæner på op til 500 m2: DKK 9.999,-
  • Segway Navimow H800E, til plæner på op til 800 m2: DKK 11.999,-
  • Segway Navimow H1500E, til plæner på op til 1500 m2: DKK 14.999,-
  • Segway Navimow H3000E, til plæner på op til 3000 m2: DKK 19.999,-
Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

10. maj 2022

Slut med kanttråd med den nye Segway Navimow robotplæneklipper

Den bevæger sig støjsvagt og præcist gennem komplekst terræn uden behovet for kanttråd, er udstyret med innovative funktioner samt en brugervenlig app med indstilling af off-limit zoner. Læs mere

7. marts 2023

Segway Navimow med VisionFence – A life without boundaries

Foråret kommer, og snart begynder græsset at gro. Robotplæneklipperen Segway Navimow klarer arbejdet for dig. Og nu har du muligheden for at få fingrene i VisionFence-sensor - det geniale Navimow-tilbehør til haver med flere forhindringer og områder ... Læs mere