Roomba robotstøvsugere

VI PRÆSENTERER ROOMBA® 980 Med styrken til at ændre måden, hvorpå du rengør

Rengøringsteknik

Roomba er en robot, der gør rent på en anden måde end de fleste personer. Roomba benytter sin robotintelligens til effektivt at rengøre hele gulvet, under og omkring møbler samt langs med væggene. Mens den gør rent, beregner Roomba den bedste rute og den bedste rengøringsteknik:

Cirkulering: Roomba benytter cirkulerende bevægelser til at rengøre et særligt område.

Langs væggen: Roomba benytter denne teknik til at rengøre yderområderne i rummet og til at bevæge sig rundt om møbler og forhindringer.

På tværs af rummet: Roomba bevæger sig på kryds og tværs i rummet for at sikre fuldstændig rengøring.

Særligt beskidte områder: Når Roomba opdager snavs, tændes Dirt Detect™-lyset, og det pågældende område rengøres mere grundigt.

Generel rengøring: Under rengøringen afgør Roomba automatisk rummets størrelse og tilpasser rengøringstiden derefter.

Punktrengøring: Roomba cirkulerer i et område på cirka 1 meter i diameter, inden den vender tilbage til udgangspunktet, hvorved et markeret område rengøres ekstra grundigt.

Bemærk: Den hurtigste og bedste rengøring opnås ved at fjerne genstande fra gulvet og benytte Virtual Wall til at begrænse Roomba til et rum.

 

Roomba virker, og den er effektiv

Det unikke patenterede 3-trins-system gør forskellen. Trin 1 er den lille roterende sidebørste. Børsten kommer helt ind til væggen og skubber snavs og støv ind foran Roomba, hvor det bliver opfanget af vacuumet. Det utrolige er, at børsten kommer næsten helt ind i dine hjørner.

Trin 2 udgør to roterende børster, som findes midt under Roomba. De to børster samler snavs og skidt op fra gulvet.

Trin 3 er den egentlige støvsuger - vacummet, som suger finere støvpartikler op fra gulvet.

3-trinssystemet gør Roomba i stand til at opfange alt lige fra større ting som cornflakes og papir til kattegrus, sand og støv. Har du et husdyr, som fælder, vil du blive meget imponeret over Roomba - den er nemlig utrolig effektiv, når det gælder opsamling af dyrehår.

Den er kun 9 cm høj

På grund af den lave højde kommer Roomba let og ubesværet ind de steder, som man selv har svært ved at nå - under den brede seng, den dybe sofa eller de lave lænestole!

Du behøver ikke længere gå rundt med dårlig samvittighed over, at du ikke lige fik flyttet sengen eller sofaen under støvsugningen. Roomba klarer arbejdet med glans, og du kan igen hvile roligt, velvidende at nullermænd, støv og skidt er væk under møblerne. Du behøver heller ikke bekymre dig over alt det besvær, der medfølger i forbindelse med ligge ned sammen med støvsugeren for at nå under de møbler, som ikke lige lader sig flytte og så konkludere, at den traditionelle støvsuger ikke virker optimalt på denne måde. Uden så meget som en dråbe sved på panden eller irritation, kører Roomba ind under møblet, og sikrer en effektiv og hurtig rengøring af det ellers så problematiske område.

Roomba finder selv uf af gulvtypen

Hvad enten du har klinker, fliser, gulvtæpper eller trægulv - måske endda en kombination af ovennævnte - klarer Roomba støvsugningen helt uden problemer. Den finder selv ud af gulvtypen, og justerer automatisk herefter.

Du skal blot sætte Roomba igang, hvorefter den klarer resten.

Roomba kommer ind i hjørnerne

Man skulle ikke tro, at en rund støvsuger kan komme ind i hjørnerne, men idet Roomba er udstyret med en roterende sidebørste, som stikker ud fra siden, kommer den ufattelig langt ind. Børsten skubber simpelthen snavs ind foran Roomba, hvorefter det bliver fanget af vacuumet.

Trapper - intet problem!

Roomba er udstyret med intelligente sensorer, hvilket bevirker, at Roomba selv finder ud af, om der fx er trapper i det rum, hvor den arbejder. Den styrer automatisk væk fra trapperne, hvorved både du og dine omgivelser er sikret mod uheld.
 Du kan endda sætte den op på bordet, og lade den klare frokostens krummer - du kan være ganske rolig - den falder ikke ned.

Stødliste

Roomba registrerer selv vægge og sætter hastigheden ned når den nærmer sig forhindringer. Den fjedrende stødliste gør, at Roomba kun berører forhindringer ganske blidt, hvorefter den skifter retning.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!