Page 15

170201_Liebherr_s02-53.indd

15 Lang friskhed med BioFresh Med BioFresh-teknologien holdes madvarerne friske i længere tid. Når madvarer opbevares ved en konstant temperatur tæt på 0°C og ved den korrekte luftfugtighed, bevares næringsstofferne, såsom vitaminer og mineraler, meget længere end i traditionelle køleskabe. Vitaminer for en sund diæt Det er naturligvis utrolig vigtigt for nyindkøbte og friskplukkede madvarer, at de opbevares korrekt, hvorved deres næringsstoffer bevares. Holdbarheden og friskheden på det meste frugt og grønt kan forlænges ved at opbevare det i en BioFresh-skuffe (undtagen tomater). Det er endda bevist, at vitaminindholdet på frugt og grønt kan stige, når det opbevares i BioFresh. Det perfekte klima Miljøet i HydroSafe-skuffen er ideelt til forlænget holdbarhed på frugt og grønt, hvorved de vigtige vitaminer og den friske smag bevares. Derimod er en lav fugtighed og en temperatur lige over frysepunktet perfekt til opbevaring af kød, hvor både aroma og smag bevares. Det er ydermere gavnligt for mejeriprodukter, når de opbevares ved en temperatur lige over 0°C og ved lav luftfugtighed, idet holdbarheden forlænges i forhold til opbevaring i et traditionelt køleskab. Mere om BioFresh. biofresh.liebherr.com


170201_Liebherr_s02-53.indd
To see the actual publication please follow the link above