Page 7

150101 Witt Hob range 2016 DK

70 °C 42/70 °C 42/70/94 °C Koge- og tilberedningssensor Med den intelligente koge- og tilberedningssensor er du hjulpet godt på vej med madlavningen i den travle hverdag eller til forberedelsen af den store festmiddag, hvor det er præcision, timing og detaljerne, der gør udfaldet mellem succes og fiasko. Efter aktivering fastholdes den udvalgte temperatur på 42, 70 eller 94 °C. Herved skabes den nøjagtighed, der sikrer, at du i ro og mag kan smelte smør og chokolade ved 42 °C uden frygten for, at det brænder på, eller chokoladen mister sin glans og sit perfekte knæk – også selvom om det står længere i gryden end tiltænkt. Ved 70 °C holdes maden perfekt varm og bakteriefri, og er ved denne perfekte temperatur serveringsklar. Det betyder, at du kan overlade det til din kogeplade at sikre den perfekte temperatur, hvor maden koger uden at koge tør eller overtilberedes. Det er f.eks. også ved denne temperatur, at pølserne tilberedes – men du undgår de sprækker. Du kender sikkert til problemet med overkog, og har svært ved at finde den helt rette indstilling, hvor maden koger stabilt og kontrolleret, og hvor du samtidigt undgår spild på kogepladen og den dertilhørende rengøring efter tilberedningen. Løsningen er indstillingen på 94 °C, hvor kartoflerne tilberedes – men du undgår overkog. Med en kogeplade fra Witt får du ikke blot en traditionel kogeplade men i stedet en intelligent ”køkkenassistent”, der overvåger tilberedningen, mens du bevarer det kølige overblik. Serier med koge- og tilberedningssensor Temperaturer Specifikationer Intelligent induction 42/70/94 °C Side 12 Flexi Square induction 42/70/94 °C Side 16 Full induction 42/70 °C Side 20 Features  |  Kogeplader  |  7


150101 Witt Hob range 2016 DK
To see the actual publication please follow the link above