Induktion

Vores fleksible og elegante induktionskogeplader opfanger automatisk, hvilken zone du har placeret dit kogegrej på, og viser dig hvilken slider-betjening, du skal bruge. Når kogepladen er slukket, er den helt sort, hvilket giver et eksklusivt udseende, der passer ind i ethvert køkken.

WITT-04-14-001

Hvidt display
Witt er glade for at kunne præsentere de smukke og elegante induktionskogeplader med hvidt lys i displayet. Det hvide lys giver en særlig følelse af eksklusivitet og stilrenhed. Det påberåber sig ikke unødvendig opmærksomhed, men giver i stedet pladen et unikt kvalitetskendetegn.

Sort glas
Kogepladerne fra Witt er påført en sort lak på undersiden, så glasset fremstår som helt uigennemsigtigt sort, hvilket giver dem et endnu mere eksklusivt udseende. Du behøver ikke længere bekymre dig om helhedsindtrykket, når din kogeplade kommer under emhættens lys, da teknikken er fuldstændig skjult.

Serigrafiløst design
Ved hjælp af den nyeste teknologi kan vi designe en kogeplade helt uden serigrafi. Kun on/off-symbolet kan ses. Du tænder for pladen, placerer kogegrejet hvor du har lyst, og den intelligente induktion guider dig gennem resten.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!