Om Witt kogeplader

De glaskeramiske kogeplader fra Witt repræsenterer det ypperste inden for moderne produktudvikling. Der er tale om Finger-Touch kogeplader i absolut særklasse, med den nyeste teknologi og i den absolut allerbedste kvalitet.

Pladerne er spækkede med spændende og praktiske features, som ‘Keep Warm’-funktionen, der holder temperaturen i en gryde på 45°C eller 70°C, og ‘Stop & Go’-funktionen, der fungerer fuldstændig som pauseknappen på CD- eller DVD-afspilleren. Er du nødt til kortvarigt at forlade madlavningen, trykker du blot på ‘Stop & Go’, hvorved alle zonerne slukkes. Når du kommer tilbage, trykker du på symbolet igen samtidig med en af kontroltasterne, og alle zonerne starter øjeblikkelig igen på samme indstilling, som før du slukkede. Nemmere bliver det ikke.

Designet er enkelt og tidløst, og bevidst udviklet til at passe ind i ethvert køkken uden at påberåbe sig konstant opmærksomhed. Kontrolpanelerne er udviklet til at være overskuelige, brugervenlige og samtidig enkle og stilrene. Betjeningen er fuldstændig integreret i glasoverfladen, og alle kogepladerne er således utrolig rengøringsvenlige. flere af pladerne fås i en udgave med almindelige glaskanter, beregnet for planlimning i niveau med bordpladen, samt en udgave med flotte facetslebne kanter, beregnet på traditionel installation ovenpå bordpladen. Kogepladeudvalget fuldendes med Domino-moduler med henholdsvis wok og teppan-yaki-stegeplade, der ligeledes benytter den nyeste induktionsteknologi, hvorved du kan udbygge din kogeø til asiatisk madlavning.

FULD INDUKTION
Fuld Induktion imødekommer den moderne forbrugers behov for flere og større kogezoner. F.eks. byder WIF70-5 på 4 x 21 cm kogezoner. Uanset hvilken grydestørrelse mellem 13,5 cm og 21 cm man netop står overfor at skulle bruge, vil der være en zone til rådighed, der passer i størrelsen, idet zonerne automatisk tilpasser sig kogegrejets størrelse.

REVOLUTIONERENDE SORT GLAS
Hidtil har glasset på glaskeramiske kogeplader været gennemsigtigt, når lyset fra emhættens halogen- lamper skinnede ned fra bestemte vinkler. Det betød, at man gennem glasset kunne se zoner, kabler og teknikboks, hvilket kunne være til stor irritation for slutbrugeren. Kogepladerne fra Witt er nu blevet påført en sort lak på undersiden, så glasset fremstår som helt uigennemsigtigt sort, hvilket giver dem et endnu mere eksklusivt udseende. Du behøver ikke længere bekymre dig om helhedsindtrykket, når din kogeplade kommer under emhættens lys, da teknikken er fuldstændig skjult.

FACETKANT
Den stilfulde 33mm facetslebne forkant suppleres nu med smukke 5mm facetter på siderne, der giver glasset et elegant og flot »afsluttet« udseende. Alle WIF- og WHF-kogeplader har facetslebne kanter.
Alle WIP- og WHP-modeller har almindelig glaskant uden facet.

SLIDER + LIGHT GUIDE
Nu leveres en del af kogepladerne med en helt unik slider-kontrol, hvorfra varmetrin og timer indstilles. Funktionen er utrolig brugervenlig - vælg zone og træk derefter en finger hen over slider-feltet til det varmetrin, du ønsker. Kogepladerne er ydermere udstyret med Direct Access, hvilket betyder, at du med et tryk direkte på slider-feltet kan vælge varmetrin. Timeren indstilles hurtigt og nemt med slider-feltet. Vælg zone, “skyd” dig frem eller brug Direct Access til indstilling af tiden og bekræft - timeren starter. Som noget helt nyt er kontrolpanelerne med slider-kontrol yderligere udstyret med Light Guide, et kileformet LED-lysfelt, der tydeligt viser varmeindstillingen.

KEEP WARM - 45°C + 70°C
Med denne funktion har du mulighed for at videretilberede dine retter på / holde temperaturen på 45°C eller 70ºC. Funktionen kan benyttes individuelt på alle fire zoner. Ved ét tryk på Keep Warm vil zonen indstilles på 45°C. Denne temperatur er ideel til f.eks. smeltning af chokolade. Ved to tryk på Keep Warm vil zonen indstilles på 70°C og holdes dér. Hvis du bliver nødt til at gå fra kogepladen, men ikke ønsker at slukke for zonen, samt vil undgå overkog, kan du bruge Keep Warm-funktionen. Den intelligente elektronik beregner, hvornår der er 70ºC i gryden, og vedligeholder denne temperatur. Ved at aktivere funktionen holdes gryden derfor tæt på kogepunktet, så du hurtigt kan starte videretilberedning, når du vender tilbage, og samtidigt undgår du overkog.

STOP & GO
Med denne funktion kan du pause alle kogezonerne og genstarte med de samme indstillinger. Hvis du bliver nødt til kortvarigt at slukke og forlade kogepladen, kan du med et enkelt tryk på Stop & Go-symbolet, pause alle zonerne. Når du er klar til videretilberedning trykker du igen på Stop & Go-symbolet samt pil-op eller -ned for en af kogezonerne, og pladen genstartes med de samme indstillinger. For kogeplader med slider-kontrol trykker du på Stop & Go-symbolet samt på displayet for en af kogezonerne. På traditionelle kogeplader ville du i denne situation være nødt til at slukke for kogepladen, og senere indstille alle zonerne på de givne varmetrin igen.

MINUTUR / TIMERFUNKTION
Kogezonerne kan ved hjælp af minuturet indstilles til at slukke automatisk efter 1-99 minutter. Alle 4/5 zoner kan styres via uret samtidig.

MARKEDETS MEST LYDLØSE
Den indbyggede afkølingsblæser aktiveres automatisk efter behov. Den kører altså IKKE blot fordi, der er tændt for en kogezone. Blæseren har 2 hastigheder.

BOOSTERFUNKTION
Induktionskogepladerne er forsynet med individuelle boostere på alle zoner, hvorved en lynhurtig opnåelse af kogepunktet er sikret.
Boosterfunktionen kan anvendes i forbindelse med alle 4 eller 5 kogezoner. 1850W-zonen forøges til 3000W, 2300W-zonen forøges til 3700W, og 2600W-zonen forøges til 3700W blot ved et tryk på symbolet. Boostereffekten frakobles automatisk efter 10 minutter. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning slukkes boostereffekten automatisk, hvis kogegrejet overophedes.

DOBBELT-BOOSTER
Induktionsmodellerne WIF64-5 / WIP64-5, WIF70-5 / WIP70-5 og WIF80-5 / WIP80-5 er endvidere forsynet med dobbelt booster. Ved første tryk på boosterknappen forøges effekten, alt efter hvilken zone der er tale om, fra 1850W / 2300W / 2600W til 2300W / 2900W / 3200W, og et »P« vises på displayet. Ved yderligere et tryk på boosterknappen forøges effekten til 3000W / 3700W, og »P« samt lodrette bjælker blinker på displayet.

BRO-FUNKTION
Som noget helt nyt er nogle af vore kogeplader nu udstyrede med en funktion, der kan sammenkoble eller ”bygge bro” mellem to kogezoner, så begge zoner styres simultant med kun ét tryk på panelet. Denne funktion er især praktisk til fiskepander.

SIKKERHEDSSTOP
Kogepladerne er forsynet med sikkerhedsstop i hele 11 situationer:

 1. Hvis en gryde koger tør og derved bliver for varm.
 2. Hvis den står tændt i unormalt lang tid på samme indstilling.
 3. Hvis der registreres overkog i en sådan grad at panelet oversvømmes.
 4. Hvis kogepladen tændes uden valg af varmetrin.
 5. Hvis en kogezone tændes uden der registreres kogegrej. (Kun induktion).
 6. Hvis kogegrejet fjernes. (Kun induktion).
 7. Hvis der benyttes ikke-magnetiserbart kogegrej. (Kun induktion).
 8. Hvis kogezonerne overopheder de elektroniske kredsløb.
 9. Hvis der registreres magnetiserbare objekter som er mindre end kogegrej - f.eks. en grydeske. (Kun induktion).
 10. Hvis el-tilslutningen er forkert udført (400V i stedet for 230V - kun induktion).
 11. Hvis spændingen er for lav (Kun induktion).

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!