Witt Ceramic

Unikt design med et ekstraordinært følelsesmæssigt udtryk

Witt-Chubby_black matte

Vores Witt Ceramic-emhætter er håndlavede af Italiens bedste keramikere.

Emhætternes keramikkupler bliver fremstillet i den lille by Deruta i Umbrien, hvor det lokale ler er af exceptionel høj kvalitet til keramikarbejde. Deruta har siden den tidlige middelalder været kendt for sit fremragende keramikhåndværk, der nåede sin storhedstid i begyndelsen af det 16. århundrede. Det ældste eksisterende dokument om håndværket er dateret 1290. Siden da er det gode håndværk gået i arv gennem generationerne, og i dag finder man stadig Italiens bedste keramikere i Deruta.

Fremstillingen af Witt Ceramic-emhætterne er en omstændelig proces: først udvælges det bedste råmateriale og urenhederne fjernes for at undgå luftbobler og svagheder, der kan forårsage revner under støbningen.

Leret blandes herefter med vand og hældes i en gipsform. Når gipsen har absorberet vandet, tages keramikkuplen ud af formen og er klar til aftørring i solen. En gradvis og jævn tørring er nødvendig for at sikre det færdige produkts styrke og stabilitet. Kuplen brændes herefter i en keramikovn ved mere end 1000 °C, og til sidst håndglaseres den med specielle pigmenter, der indeholder ægte guld, kobber eller platin.

Den færdige emhætte er et håndværksmæssigt mesterstykke, dybt forankret i ældgamle traditioner, kombineret med den nyeste teknologi, LED-belysning og laserskåret stål. Witt Ceramic-serien er den perfekte forening af tradition og modernitet, hvor form og funktion er i perfekt harmoni; hvor skønhed møder den højeste kvalitet.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!