Klik på billedet for at se emhættekataloget 2015

Klik på billedet for at se kogepladekataloget 2013

Witt Range er en række af kvalitetsprodukter bl.a. bestående af glaskeramiske kogeplader, Multi-Zoner, indbygningsovne, emhætter og en opvaskemaskine.

De glaskeramiske kogeplader er alle udstyret med Finger-Touch og er meget bruger- samt rengøringsvenlige, idet betjeningen er integreret i pladen. Alle detaljer er flot udført, og pladerne er udstyret med timerfunktion, som kan betjenes samtidigt på alle 4 zoner. Induktionspladerne er markedets kraftigste med en effekt op til 3400W. Ydermere er alle udstyret med booster-funktion på alle 4 zoner.

I det nye program af Witt Indbygningsovne finder du et bredt sortiment af kvalitetsovne, som med sikkerhed vil kunne møde dine ønsker og krav. Ovnene er udstyret med lækkert tilbør, og designmæssigt er de stilrene, moderne og samtidig tidsløse.

Der er både ovne med traditionelle drejeknapper, og ovne med et lækkert finger-touch betjeningspanel, som ikke bare er funktionelt men også giver ovnen et lækkert finish. I sortimentet findes bl.a. en kompaktovn, en mikro-kombiovn, to 60cm ovne, en 90cm ovn samt en dobbeltovn.

Witt Multi-Zoner er induktionszoner, hvorpå du selv bestemmer antal, placering samt størrelse. Zonerne ligges i den bordplade, du ønsker f.eks. corian, stål, granit, terrazzo, beton osv. Mulighederne er mange, fleksibiliteten er stor – designet er dit!

Matrix emhætten repræsenterer den nyeste trend indenfor emhætter. Den karakteriseres af stil, design, høj kvalitet og brugervenlighed. Matrix emhætten sikrer dig et røg- og lugtfrit køkken med 24-timers luftudskiftningsprogram, og med et lydniveau på bare 28db er den næsten lydløs.

Witts innovative bordemhætte hæver sig elegant op fra bordpladen, lige bag gryderne, og giver dig optimalt overblik og effektiv udsugning. Og så er den samtidig flot at se på.

Sidste ”skud på stammen” i emhættesortimentet består af 5 klassiske emhætter i rustfrit stål og sort glas. De leveres som væghængte eller frithængende modeller, i 60 og 90cm og med intern eller ekstern motor. Emhætternes design er stilrent og harmonerer utrolig godt med Witt ovnene og kogepladerne, da de alle har et ensartet design, hvilket giver dig et fuldendt resultat.

Produkterne repræsenterer det ypperste inden for kvalitet og produktudvikling. Der er tale om produkter i absolut særklasse, og i et enkelt og tidløst design.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!