Klik på billede for at se WMF-kataloget

”Life tastes great.” En filosofi som WMF altid har været meget passioneret omkring og forpligtet af. Vi har gjort tilberedning af mad og drikkevarer til en begivenhed i de sidste 160 år. Vi er altid nysgerrige overfor nye trends og på udkig efter den optimale nydelse. Livet ændrer sig, og vores produkter følger med udviklingen. Det er derfor ikke underligt, at vores historie karakteriseres af innovation. År efter år tildeles vores produkter internationale priser, og vigtigst af alt er produkterne elsket og værdsat på verdensplan af vores kunder for høj kvalitet og moderne teknologi. Nyd livet og alle dets fordele med WMF. Lad dig inspirere og oplev hvordan livet gøres endnu mere spændende med innovative køkkengadgets og breakfast-serier med det kendte WMF design.

Tilberedningsekspertise med historie
På verdensplan har vi gjort tilberedningen af mad og drikkevarer til en oplevelse siden 1853. WMF mærket er først og fremmest en garanti overfor vores kunder.  En garanti for unikke oplevelser med ekstraordinære produkter.  Det er fordi, WMF købere udmærker sig gennem smag og bevidsthed omkring innovation og kvalitet.

Baggrunden for WMFs stigende succes finder vi i historien. Innovative produkter som trykkogere og store elektriske kaffemaskiner i starten af det 20. århundrede samt opfindelsen af Cromargan® udgør milepæle i WMFs udvikling og ekspansion. Mange innovative produkter er gennem de seneste år blevet introduceret på markedet. Verdens første Cromargan® kaffepudemaskine, en ny designstandard med LINEO breakfast serien eller verdens første Cromargan® serie My WMF.

WMF følger kontinuerligt med udviklingen og tilbyder produkter, der gør tilberedning af mad og drikkevarer, servering samt opbevaring til en behagelig oplevelse.

Flere store spillere regner med os. Vi samarbejder med FC Bayern München. Du finder os på Berlinale samt på nogle af verdens bedste adresser.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!