Historie

Witt A/S´ historie tager sin begyndelse tilbage i 1993, hvor "manden bag" lagde efternavn til firmanavnet og startede i et overskydende værelse i privaten. Det var importen af hårde hvidevarer, der satte det hele i gang, og salg og distribution foregik dengang via hvidevare og køkkenbutikker i Danmark. Sidenhen har Witt ekspanderet kraftigt, og er i dag karakteriseret for at have et bredt, innovativt og spændende produktprogram.

Hovedkontoret har til huse i naturskønne omgivelser ved Gødstrup Sø – tæt på Herning, hvor administration, showroom, mødefaciliteter, lager, værksted og udvikling alt i alt er samlet i 5 store bygninger. Idet det hele er samlet i kort afstand af hinanden, knytter medarbejderne et stærkt bånd, som styrker Witt-teamet, og derved skabes et godt socialt netværk, hvilket er en meget vigtig byggesten i enhver virksomhed. Vi har for længst passeret 130 dygtige og kompetente medarbejdere og er altid klar på nye udfordringer.

Udover hovedkontoret i Danmark har Witt også selskaber i Sverige, Norge og Finland, hvor vi de sidste par år har ekspanderet kraftigt, og hvor salgsteamet er udvidet med mere mandskab, som dagligt styrker Witts position på det svenske og norske marked. Derudover er vi startet på i England og Irland, hvor potentialet er rigtigt stort.

Witt har gennem tiden satset på et bredt produktsortiment, og har grundet sin store produkterfaring vundet tillid hos både små som store kunder i hele Norden. Vi har fingeren på pulsen og er altid på udkig efter det næste store hit. Witt har meget at byde på og distribuerer højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, iRobot, Dyson Airblade, Sage, Robomow, Ninebot by Segway, Everdure by Heston Blumenthal og mange flere. Derudover har Witt sammensat sit helt eget program, som består af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som satser på kvalitet og moderne teknologi.

Hverdagen i Witt er trods ”navnet” meget farverigt, og vi sætter stor stolthed i altid at have fingeren på pulsen og være et skridt foran. Vi stræber på at give kunder vore kunder den bedste service, og vore dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. 

display2


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!