Fuldintegrerbare køleskabe med BioFresh

Kig ind i de nye BioFresh-modeller med én dør og glæd dig over det unikke helhedsindtryk, du vil få. Det lækre udstyr, GlassLine-hylder, dørhylder i glas med en rustfri stålkant til lyssøjlerne i PremiumPlus-modellerne og LED-belysningen i Premium-modellerne, kompletterer hinanden utrolig godt, og gør skabet smukt at se på – såvel udenpå som indeni.

Lukkemekanisme med SoftSystem
Som en nyhed på mange af de integrerbare BioFresh-modeller med én dør er den nye lukkemekanisme med SoftSystem. Det integrerede SoftSystem sørger for en kontrolleret lukning af døren. Smækkes døren, sørger Softsystemet automatisk for at gøre lukningen langsommere og derved mere sikker. Ved hjælp af SoftSystemet lukker døren automatisk, hvis den står maks. 30º åben.

En lang række af køle-/fryseskabene fra Liebherr har energiklassen A+ eller A++, hvilket giver dig et meget energibesparende køle-/fryseskab. Gennem brugen af den mest moderne elektronik sammen med et meget effektivt kølesystem reduceres energiforbruget endnu mere. Disse modeller sparer ikke blot energi, men skåner samtidigt miljøet.

I BioFresh- skufferne garanteres et perfekt klima for mange typer madvarer. Med en temperatur lige over 0ºC og en ideel luftfugtighed bevarer frugt og grøntsager, kød og fisk deres vitaminer, smag og udseende op til 3 gange længere end i et traditionelt køleskab.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!