Fuldintegrerbare fryseskabe / Table-Top fryseskabe

Energibesparende og praktisk: friske varer året rundt!
I energibesparende fryseskabe fra Liebherr har du altid sunde madvarer lige ved hånden – fx friskt frugt og grønt, lækkert kød og fisk – friske varer året rundt. Hver eneste dag beviser de energibesparende fryseskabe fra Liebherr hvor praktisk, let og
besparende, man kan opbevare sine madvarer.

Energibesparende fryseskabe
En lang række af GIP-fryseskabene fra Liebherr har energiklassen A+ eller A++, hvilket giver dig et meget energibesparende fryseskab. Gennem brugen af den mest moderne elektronik sammen med et meget effektivt kølesystem reduceres energiforbruget endnu mere. Disse modeller sparer ikke blot energi, men skåner samtidigt miljøet.

De veldesignede og transparente fryseskuffer er utrolig praktiske:
de er ekstra dybe, lukkede hele vejen rundt og kan tages helt ud. De giver optimale opbevaringsmuligheder og et hurtigt overblik over indholdet i skufferne. De er designet på en sådan måde, at alle frysevarer, fra store stykker fjerkræ til pizzaer, passer perfekt i skufferne.

Præcis regulering
Elektronikken i fryseskabene sikrer en enkelt og let betjening. Den automatiske SuperFrost-funktion sørger for en hurtig og energibesparende indfrysning. Temperaturen i skabet reduceres hurtigt, hvilket skaber en kuldereserve og holder på de vigtige vitaminer og mineraler i varerne. Efter indfrysningen vender temperaturen automatisk tilbage til normal drift, hvorved man sparer energi.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!