NoFrost køle-/fryseskabe

Med NoFrost teknologien fra Liebherr sikres friskheden af dine
madvarer i lang tid. Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledes ud af skabet. Resultat: Skabet holdes fri for rim og is, madvarerne krystalliserer
ikke, og du behøver ikke længere tænke på afrimning.

NoFrost

Den praktiske frysebakke er ideel til at fryse frugt, bær og urter enkeltvis. Herved undgås det, at de klistrer sammen. Frysevarerne bevarer deres form, og det bliver nemmere at tage præcis den mængde ud, som skal bruges.

Det nye SlimLine håndtag med integreret åbningsmekanisme er ergonomisk tilpasset dørhøjden. Åbningsmekanismen sikrer en nem og ubesværet åbning af døren.

Frysebakke

IceMaker er en fuldautomatisk ismaskine med fast vandtilførsel, som garanterer, at du altid har velsmagende isterninger i høj kvalitet. IceMaker giver dig isterninger til enhver anledning
– til den varme sommerdag, til den store fest eller blot til hverdag.
IceMaker er udstyret med en sensor, så der automatisk laves nye isterninger efter behov.

Tidløst og elegant står SwingLinemodellerne i rustfrit stål. En harmonisk detalje er Liebherr logoet på døren.

IceMaker

Glashylderne er elegante og i topkvalitet. Hylderne er højdejusterbare, og kan derfor tilpasses netop dit behov.
Glashylder og dørhylder er udstyret med en rustfri stålforkant. Nogle af skabene er udstyret med en delbar glashylde,
som giver plads til høje flasker etc.

Flaskehylden i døren rummer nemt 1,5 liter flasker. Flaskehylden er den praktiske og elegante måde, hvorpå flasker opbevares.
Der kan køles op til 5 flasker ad gangen.

Den automatiske SuperFrost-funktion reducerer hurtigt temperaturen i fryseskabet og sikrer, at dine frysevarer hurtigt fryses ind til kernen, hvorved vigtige vitaminer og mineraler bevares. Funktionen slår automatisk tilbage til –18ºC, når madvarerne er frosset, og sparer derved strøm.

GlassLine

De veldesignede og transparente fryseskuffer er utrolig praktiske: de er ekstra dybe, lukkede hele vejen rundt og kan tages helt ud. De giver et nemt overblik over, hvad der er i fryseskabet, og giver optimale opbevaringsmuligheder. De er designet på en sådan måde, at alle frysevarer, fra store stykker fjerkræ, til pizzaer, passer perfekt og nemt i skufferne.

Fryseskuffer

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!