Fritstående køle-/fryseskabe med BioFresh (2 Kølesystemer)

Gode råd til en sund levevis!
Nutidens ernæringsspecialisters meget simple opskrift på velvære og sundhed er sund kost - idet naturen tilbyder os en lang række vigtige vitaminer og mineraler. Det er især vigtigt, hvordan madvarerne opbevares. Madvarer skal opbevares ved den helt rigtige temperatur og luftfugtighed, ellers mister de smag, farve, vægt, vitaminer og mineraler. Liebherr’s BioFresh-teknologi giver din sundhed et løft, idet dine madvarer holdes friske op til 3 gange
længere end i traditionelle køle-/fryseskabe.

BioFresh1

Frisk fisk er rig på alt, hvad der holder kroppen i form: protein, jod og jern. Kuller, rødspætter og torsk er især magert kød og derfor meget rigt på næring. Det indeholder kun 1% fedt, og samtidig alle de gode aminosyrer, som er vigtige byggesten for vores krop. Cellestrukturen i fisk og skaldyr er meget modtagelig overfor
skadelige mikroorganismer. Det er derfor meget vigtigt, at fisk og
skaldyr opbevares ved så lave temperaturer og i et så tørt klima som muligt.

Friske frugter indeholder mange vigtige vitaminer: frugt er meget nem at fordøje og indeholder få kalorier. Dog modnes frugt selv efter høst, og bruger derfor selv en smule vitaminer og mineraler hver dag. Den mest effektive måde at stoppe modningsprocessen
på og forhindre, at frugterne mister smag, er at opbevare dem lige
over 0ºC og ved en høj luftfugtighed. BioFresh HydroSafe-skuffen sikrer et sådant klima.

Grøntsager indeholder ikke bare vitaminer, mineraler og sunde kulhydrater, men også en lang række nyttige plantesubstanser. Dette styrker immunforsvaret og blodcirkulationen. Hvor sunde grøntsagerne er, og hvor godt de smager er afhængig af opbevaringen, idet vigtige vitaminer og mineraler bedst bevares ved lave temperaturer og høj luftfugtighed.
Især de vigtige C vitaminer bevares godt under ideelle forhold i
HydroSafe-skuffen.

Vigtige proteiner, som findes i kød, virker som brændstof til vores krop. Kødprodukter skal opbevares korrekt og ved den helt rigtige temperatur og luftfugtighed. DrySafe giver det perfekte klima: lav luftfugtighed og lave temperaturer reducerer skadelige mikroorganismer, og holder dit kød friskt længere. Kvaliteten af kød, som opbevares ved +10ºC og ved høj luftfugtighed, forringes 5 gange hurtigere end ved opbevaring i DrySafe.

BioFresh

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!