Fritstående køle-/frysskabe

Den automatiske SuperCool-funktion reducerer temperaturen i køleskabet til +2ºC i 6 timer. Ideel til hurtig nedkøling af madvarer. Funktionen slår automatisk tilbage til normal indstilling.

Den automatiske SuperFrost-funktion reducerer hurtigt temperaturen i fryseskabet og sikrer, at dine frysevarer hurtigt fryses ind til kernen, hvorved vigtige vitaminer og mineraler bevares. Funktionen slår automatisk tilbage til –18ºC, når madvarerne er frosset, og sparer derved strøm.

Køle-/fryseskabene, som er udstyret med temperaturalarm og Frost-Control giver en ideel og sikker opbevaring af dine frysevarer. Temperaturalarmen lyder, så snart temperaturen i
fryseskabet stiger. FrostControl giver informationer om evt. temperatursvingninger i tilfælde af en strømafbrydelse.
Børnesikringen beskytter skabet mod fejlagtigt at blive tændt
eller slukket.

I BioFresh-skufferne holdes dine madvarer friske op til 3 gange længere nd i traditionelle køle-/fryseskabe. Med en temperatur lige over 0ºC og et justerbart fugtighedsniveau bevares smag, farve og de vigtige vitaminer og mineraler. Ideel til opbevaring af
grøntsager, frugt, kød og fisk.

Fuldendt design og brugervenlighed – det nye elektroniske display
Det nye elektroniske display (CBNes 5057 og 3857) fra Liebherr med dets innovative design, brugervenlighed og let betjente menu sikrer udvidet information og en forøget komfort.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!