Grand Hall Grill

Hvem er Grand Hall

Grand Hall har været ledende innovatør og verdensomspændende leverandør af udekøkkener og dertilhørende gasprodukter i mere end 30 år. Inden for industrien kendetegnes Grand Hall især for at være en af de største producenter af gasgrill uden for for Nordamerika. Brandet Grand Hall er kendt for den gode kvalitet, det lækre fi nish og de innovative features. Hvert produkt er designet til at “tænde” din lyst for udendørs madlavning.

Kvalifikationsmæssig og resultatmæssig baggrund

  • Grand Hall introducerede den første sidebrænder til brug sammen med gasgrillen
  • Grand Hall er pionerer for udekøkkener bestående af moduler
  • Supplier of the Year, International Vendor of the Year, Partners in Progress, Innovation Vendor of the Year samt en pris for teknisk kunnen
  • I samarbejde med Porsche Design Studio og Porsche Engineering Group GmbH
    har vi udviklet den revolutionerende X-serie

mere end 50 patenter:

  • The Globe Café vandt Taiwan Design of Excellence-prisen og Australian Outdoor
  • Product of the Year to år i træk (Patent 5,638,808)
  • Automatic electronic ignition system (Patent 4,681,529)
  • Optimum performance Flange Burner design (Patent 5,391,076)
  • The variable control grill burner (Patent 4,960,101)
Stemning 4

Hvad er forskellen mellem direkte og indirekte tilberedning?

Den direkte tilberedningsmetode er den traditionelle grillmetode. Kødet tilberedes på risten eller pladen med låget åbnet.

Den indirekte tilberedningsmetode kan sammenlignes med en ovn, hvor maden tilberedes på alle sider. Når man bruger denne teknik, må man ikke placere maden direkte over de tændte brændere, men skal i stedet placeres ved siden af de tændte brændere. Alternativt kan maden placeres på varmehylden/risten. Indirekte tilberedning skal foretages med lukket låg.

Stemning 1

Hvilken type rustfrit stål bruger Grand Hall?

Rustfrit stål leveres i forskellige grader. Hver grad er designet til visse formål, og prisen varierer i henhold til indeholdende elementer. Rustfrit stål 304 er det mest populære, idet det består af 18-20% krom og 8-10% nikkel. Dette betyder, at det er modstandsdygtig overfor rust, og har en god ydeevene under høje temperaturer.

Rustfrit stål 430 indeholder 16-18% krom og mindre end 1% nikkel. I det rustfrie stål 430 er nikkelet blevet erstattet af jern. For at forlænge levetiden af det rustfrie stål 430 har Grand Hall påført en speciel transparent coating, som beskytter det rustfrie stål mod vind og vejr.Idet rustfrit stål 430 er mindre egnet til høje temperaturer, er låget og brænderne fremstillet af rustfrit stål 304. Denne kombination garanterer en topkvalitet for alle Grand Hall udekøkkener.

Hvilke materialer er bedst til tilbehør?

TILBEHØR - fra grillplader til varmeplader leveres ofte i forskellige materialer. Når man sælger tilbehør, er det vigtigt at vide, hvilke fordele de forskellige materialer har.

RUSTFRIT STÅL består af en blanding, som er mere modstandsdygtig overfor pletter og rust end traditionelt stål. Rustfrit stål er meget let at rengøre og har en lang levetid.

STØBEJERN BESTÅR af en blanding, som effektivt absorberer og opfanger varmen. Det kan være svært at rengøre, hvis det ikke bliver passet ordentligt, men det har en lang levetid, hvis det passes ordentligt og rengøres efter brug. Støbejern er god til at tilberede mad i og er god i forhold til prisen.

PORCELÆNSEMALJERET støbejern opfanger og absorberer varmen effektivt - præcis som almindeligt støbejern. Det er meget rengøringsvenligt og flot at se på. Porcelænsemaljen beskytter støbejernet mod rust.

THERMA-CORE™ STÅL er det bedste rustfrie stål - det håndterer varmen utrolig effektivt, det er fl ot, rengøringsvenligt og utrolig holdbart.

Stemning 5

Hvad er flammespredere?

Flammesprederne beskytter brænderne for dryppende fedt og forhindrer derved stikflammer. De hjælper også med til at varmen distribueres jævnt over hele risten eller pladen. Flammespredere bruges kun i forbindelse med grill og ikke sammen med varmeplader.

Hvordan fungerer et grillspyd?

Her anbringes maden på et grillspyd og tilberedes over varmen. Der er ikke nogle regler´for, hvordan grillspyddet skal bruges; du kan bruge den indirekte tilberedningsmetode, den bagerste brænder eller en kombination af begge. For at opnå det bedste resultat anbefaler Grand Hall, at 80% af tilberedningstiden foregår med den indirekte tilberedningsmetode, og de sidste 20% af tiden med den bagerste infrarøde brænder.

Gode råd angående grillspyd

Mad tilberedt på grillspyd bliver saftigt, smagsrigt og lækkert at se på. Når man tilbereder på et grillspyd, er placeringen af kødet det vigtigste. Grillspyddet skal rotere jævnt, ellers bliver kødet tilberedt ujævnt. Det er lettest at placere kød med en ensformig facon. For at teste om du har placeret kødet korrekt på grillspyddet, kan du placere spidenderne løst i dine håndfl ader. Hvis der ikke er nogen tildens til at rotere, drejes spiddet 1/4 omgang. Hvis den stadig ikke har tildens til at rotere, drejes spiddet endnu 1/4 omgang. Det skal hvile uden at ville dreje i nogle af positionerne. Så er kødet korrekt placeret.

Gode råd angående røgeboksen

Røg giver maden en unik smag. For at få det bedste resultat ved brug af røgeboksen fjernes en af grillristene. Fyld røgeboksen. Du kan tilføje urter og krydderier for forskellig smag. Røgeboksen placeres direkte over fl ammesprederen, og varmen giver røg og smag.

Du kan reducere røgsmagen ved kun at bruge røgeboksen 3/4 af tilberedningstiden. Røgeboksen bør få lav til medium varme. Kød som indeholder meget fedt, bliver meget saftigt, når røgeboksen anvendes. Tørt kød derimod bør marineres. Du kan også krydre kødet med urter og krydderier, samt pensle det med olie.

Rengøring

RUSTFRIT STÅL: For at undgå misfarvning af låget, rengøres låget, inden grillen tages i brug. Grand Halls Polisher & Cleaner letter rengøringen af rustfrit stål, aluminium og krom. Brug aldrig rengøringsmidler med slibende effekt på disse overflader.

EMALJERET STÅL: Emaljeret stål forbliver pænt i mange år, og med regelmæssig rengøring sikrer du en lang holdbarhed. Brug aldrig rengøringsmidler med slibende effekt på disse overfl ader.

RUSTFRI STÅLRISTE: Inden risten tages i brug, rengøres den i varmt vand tilsat mild opvaskemiddel. Risten tåler også maskinopvask. Brug aldrig en stålbørste til rengøring af udekøkkenet.

PORCELÆNSEMALJERET STØBEJERNSRISTE OG ANDET TILBEHØR: For at beskytte mod den naturlige rustprocess er støbejernsristene og andet tilbehør belagt med en porcelænsfinish. Disse rengøres i opvaskemaskinen eller med varmt vand tilsat mildt opvaskemiddel. For fastbrændte rester bruges en messingbørste.

INDVENDIGT: Udekøkkenet bør rengøres indvendigt mindst én gang om året. Brug en messingbørste. Brug aldrig en stålbørste eller en metalskraber, de skarpe ender vil ridse overfladen og fremskynde rustprocessen.

FEDTBAKKE: Vi anbefaler, at du lægger aluminiumsfolie i bunden af bakken. På den måde holdes bakken nemt ren og pæn.

Stemning 3

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!