Garden Lights

12 Volt – ENKELT OG SIKKERT

Garden Lights belysningssortimentet består af et enkelt lampesystem, designet og udviklet til en enkel samt sikker havebelysning.

Sikkerheden samt enkelheden i dette belysningssystem gør det muligt for alle selv at installere det. Det komplette system – fra transformer til selve fastgørelsen er produceret med vandtætte transformerstik, hvilket betyder, at brugen af værktøj ikke er nødvendig under installationsprocessen. Samlingen af selve lamperne kan dog kræve brugen af en skruetrækker.

LED-teknologi

Vore lamper er udstyret med LED. De gamle LED-pærer havde kun et begrænset lys-output, og var derfor udelukkende beregnet til en svag omgivende lyseffekt – såsom i bilers instrumentbræt. De var ydermere kun tilgængelige i et begrænset antal farver.

Nye teknologier samt produktionsteknikker har resulteret i kraftigere samt mere fleksible LED-pærer, hvilket åbner op for nye anvendelsesmuligheder. De anvendes nu i mobiltelefoner, trafiklys, bagbremselyset på biler samt til havebelysning.

Den store fordel ved LED-pæren er, at den har et meget lavt energiforbrug samt en lang levetid (15 x længere) sammenlignet med halogenpærer. LED-pærer er ydermere stødsikre og køligere end traditionelle pærer, men stadig nemme at udskifte (med få undtagelser).

Havebelysning udstyret med LED-pærer er særlig velegnet til placering, hvor der ønskes en behagelig omgivende belysning.

Nemt og hurtigt

  1. Vælg havelamper fra sortimentet.
  2. Lampernes watt-total bestemmer transformerens watt-total (21, 60, 150 eller 300 watt).
  3. Placeringen i haven bestemmer hvor mange forlængerledninger og transformerstik, der skal bruges.

Nu kan installationen påbegyndes. Det er ikke nødvendigt at grave kablerne ned i jorden og kablerne kan på ethvert tidspunkt forlænges /tilpasses.

Sortimentet indeholder en række forskellige transformere, hovedkabler, forlængerledninger samt transformerstik.

Hvis systemet kræver en 21 eller 60 watt transformer, anbefales det at starte med et 10 m SPT-1W hovedkabel med 4 stik, eller en 6 m SPT-1 W forlængerledning eller med kabelsplitter. Kræver systemet en 150 watt transformer anbefales det at starte med et SPT-3 W hovedkabel, eller en 10 m SPT-3 forlængerledning eller med kabelsplitter.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!