CoolDrawer

Fisher & Paykels CoolDrawer lader dig selv bestemme, om du vil bruge den som køleskab, fryser, svaleskab, til vin eller blot til afkøling af drikkevarer. Alt dette i én skuffe!

Cool elegance møder fleksibel funktionalitet
Sig farvel til køkkenets klassiske ”arbejds-trekant”, hvor du bevæger dig mellem vask, kogeplade og køleskab. Fisher & Paykels nye, ergonomiske CoolDrawer skuffekøle-/fryseskab revolutionerer den moderne køkkenindretning og giver dig optimal frihed og fleksibilitet til at placere din CoolDrawer præcis hvor du vil. Med CoolDrawer kan du indrette med lave, rene linier, der lader dig overskue hele køkkenet, og giver dig mere luft og rum.

CoolDrawer’en giver dig samtidig optimal opbevaring til dine madvarer med sine 5 forskellige indstillinger: Regulært køleskab (3°C) er ideelt til de fleste friske madvarer. Svaleskab (12°C for madvarer der bør opbevares i kølige, tørre omgivelser). Fryser (-18°C) med 3 ekstra funktioner: Flaskekøling, lynindfrysning eller dybfrost. Derudover får du en ”Chill”-funktion (0,5°C), der er perfekt til opbevaring af kød, fjerkræ og fisk, samt en vin-indstilling (7-15°C) der sikrer, at din vin altid opbevares ved sin optimale temperatur, klar til servering. Optimal opbevaring sikrer, at dine madvarer bevarer flest mulige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Med en CoolDrawer kan du når som helst skifte mellem fem forskellige temperaturer, alt efter dit personlige behov.

CoolDrawer’en er udviklet til den kræsne forbruger med sans for kvalitet og design. Det elegante design skjuler den avancerede teknologi, som du let styrer med det simple og brugervenlige kontrolpanel. Det ER virkelig så nemt som at trykke på en knap.

 

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!